Literatura erotică e mai interesantă ca sexul, pentru femei

Aproape jumătate dintre femeile britanice preferă să citească romane cu tentă erotică decât să facă sex, potrivit unui sondaj recent. Potrivit unui site-ului care l-a efectuat, 44% din cele 400 de abonate au spus că preferă să "trăiască" viaţa sexuală a personajelor din romane, decât să facă ele însele sex.
Literatura erotică e mai interesantă ca sexul, pentru femei

Aproape jumătate dintre femeile britanice preferă să citească romane cu tentă erotică decât să facă sex, potrivit unui sondaj recent. Potrivit unui site-ului care l-a efectuat, 44% din cele 400 de abonate au spus că preferă să „trăiască” viaţa sexuală a personajelor din romane, decât să facă ele însele sex.

Există mai multe motive pentru a explica această preferinţă. Astfel, 27% din totalul participantelor la sondaj au spus că preferă literatura erotică pentru că aceasta reprezintă o soluţie mai uşoară, 23% dintre participante au spus că le lipseşte energia pentru a avea o viaţă sexuală susţinută, iar 19% dintre ele au acuzat lipsa de imaginaţie a partenerilor lor de cuplu.

43% dintre participante au spus că literatura erotică face ca vieţile lor sexuale să pară plicticoase şi marcate de rutină în comparaţie cu romanele pe care le citesc.

Aproape 91% dintre femeile intervievate au spus că au citit cel puţin un roman cu tentă erotică, iar 68% dintre ele au declarat că şi-ar dori să citească mai des astfel de romane.

Reprezentanţii site-ului dottybingo.com pun această tendinţă pe seama expansiunii din ultimii ani a volumelor erotice lansate în format e-book, dar şi a faptului că femeile britanice au devenit tot mai exigente în ceea ce priveşte calitatea vieţii sexuale, iar acest lucru ar trebui să îi facă pe bărbaţii britanici să ia măsuri, înainte de a nu fi „înlocuiţi” cu astfel de romane.

Sunt curioasă cum ar arăta un asemenea sondaj în România noastră…

Andra Nastase
Andra Nastase

Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Conf. univ. dr. Cristian Surcel: adenom versus cancer de prostată