Legătura nebănuită dintre ananas și mirosul vaginului

Probabil ai mai auzit în jurul tău femei care spun că în urma consumului de ananas mirosul sau gustul vaginului se modifică. În bine.
  • Publicat:
Legătura nebănuită dintre ananas și mirosul vaginului
Legătura nebănuită dintre ananas și mirosul vaginului

Nu de puține ori am văzut în mediul online să se vorbească de o legătură între mirosul și gustul vaginului și consumul de ananas. De exemplu, așa cum bine știm, Kim Kardashian nu se sfiește să abordeze subiecte tabu, iat unul dintre ele este legat de faptul că urmează o dietă specială pentru zona intimă.

Mai exact, într-un episod al emisiunii „Kim and Kourtney Take Miami”, Kim Kardashian le-a povestit surorilor e despre beneficiile nebănuite ale consumului de suc de ananas și cum acesta ”face totul mai dulce”. Atunci, Kim, Khloe și Kourtney au decis să facă un concurs în urma căruia să se decidă cine miroase „mai dulce” în zona intimă. Deşi totul a început ca o glumă, competiţia a devenit din ce în ce mai serioasă, iar la final, în urma unor scene incredibile difuzate la TV, Khloe a decis că, într-adevăr, Kim a beneficat pe deplin de beneficiile sucului de ananas.

Stai. Sucul de ananas schimbă mirosul vaginului?!

Sucul de ananas și mirosul vaginului

Știm foarte bine că anumite alimente afectează mirosul secrețiilor vaginale. Unele dintre ele chiar nu sunt indicate să le consumăm înainte de o partidă de sex. Dar după experiența surorilor Kardashian am devenit curioase să aflăm care este legătura cu acest fruct și dacă într-adevăr apar schimbări la nivelul mirosului sau gustului zonei intime.

Nu există studii specifice prin care să se demonstreze cum afectează ananasul sexul oral, în general, dar există bărbați care povestesc că zona intimă a partenerei are gust de bomboane, portocale, fursecuri și alte arome dulci, motiv pentru care cercetătorii se gândesc că ar putea fi vorba de o enzimă care se regăsește în ananas.

Într-un fel sau altul, ești ceea ce mănânci. Este posibil ca atunci când consumi alimente cu un conținut ridicat de zahăr, precum fructe sau fluide dulci să aibă un efect asupra mirosului zonei intime, dar pare greu de crezut că acesta se observă instant. În fond, nu este nimic grești să consumi suc de ananas. Acesta conține vitamina B, fibre și vitamina C. Dar la finalul zilei, poate că este mai bine ca vaginul tău să aibă mirosul…unui vagin.

Mirosurile zonei intime se schimbă în funcție de ciclul menstrual, iar dacă acesta are un miros neplăcut, cel mai probabil este vorba de o infecție sau un semn care te trimite la medicul ginecolog.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Vise erotice: cum să le interpretezi
Vise erotice: cum să le interpretezi
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân