Ce se întâmplă în corpul tău când renunți la masturbare?

Află că atunci când renunți la masturbare, sunt câteva schimbări care apar în corpul tău și pe care trebuie să le iei în calcul.
  • Publicat:
Ce se întâmplă în corpul tău când renunți la masturbare?
Foto: shutterstock

Cu siguranță nu de puține ori ai auzit că masturbarea este benefică pentru sănătate și vine la pachet cu numeroase plusuri. Dar ce se întâmplă atunci când nu te masturbezi sau renunți la această practică? Află că atunci când renunți la masturbare, sunt câteva schimbări care apar în corpul tău și pe care trebuie să le iei în calcul.

Ce se întâmplă atunci când renunți la masturbare?

Vei simți o nevoie permanentă de a te satisface

Poate că îți propui să renunți la această practică, dar corpul tău îți va transmite altceva și anume nevoia de a simți plăcere. Organele genitale transmit semnale și astfel există șanse tot mai mari să cedezi în fața acestora.

Ți se schimbă dispoziția

După câteva zile vei putea observa că începi să fii din ce în ce mai stresată, apar durerile de cap, iritabilitatea și întreaga dispoziție, iar asta pentru că, de fapt, masturbarea ajută la ameliorarea acestor simptome și mai ales la reglarea nivelului hormonal.

Devii din ce în ce mai excitată

Înainte de a renunța la masturbare, cel mai probabil atunci când te simțeai excitată îți ofereai singură plăcere, dar această dorință devine din ce în ce mai intensă atunci când nu este stăpânită și vei ajunge să te confrunți cu un disconfort.

Actul sexual cu partenerul devine din ce în ce mai plăcut

Iată și un lucru bun. Într-adevăr, masturbarea este benefică pentru organism, dar practicată des te poate face să-ți surâdă mai mult să-ți oferi singură plăcere, mai ales că această practică te ajută să-ți cunoști mai bine propriul corp și mai ales ce îți place. Dar dacă între tine și partener există o comunicare eficientă, nu îți va mai lipsi plăcerea pe care ți-o poți produce singură.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân