Când sunt femeile mai excitate?

Află că sexul dimineața nu stârnește atât de mult femeile, în timp ce dorința sexuală a bărbaților abia atunci ia naștere. Când sunt femeile mai excitate?
  • Publicat:
Când sunt femeile mai excitate?
Foto: envato

Dacă ești într-o relație heterosexuală, iar tu și partenerul vă loviți de lipsa sexului, poate că nu tehnica pe care o abordați este vinovată de acest fenoment, ci sincronizarea timpului. Află că sexul dimineața nu stârnește atât de mult femeile, arată un sondaj făcut de o companie de jucării sexuale, prin care se arată că ora la care decizi că vrei să ai parte de puțină acțiune în dormitor poate fi o reală problemă.  Când sunt femeile excitate? Mai exact, bărbații sunt mult mai exicitați dimineața, în timp ce femeile se aprind odată cu lăsarea nopții. 

Când sunt femeile mai excitate?

În urma sondajului la care au fost chestionați 2,300 adulți s-a descoperit că aproximativ 70% dintre femei au avut un partener cu care nu-și puteau sincroniza apetitul sexual, acesta fiind și un factor care schimba major viața sexuală. Bărbații au raportat că preferă să-și înceapă dimineața cu o partidă de sex în intervalul orar 6:00- 9:00, în timp ce femeile preferau să facă sex între orele 23:00- 2:00.

Cum îți afectează viața sexuală?

Poți da vina pe ciclul hormonal care este diferit la femei și bărbați. Când sunt femeile mai excitate? Nivelul de testosteron al bărbaților este crescut dimineața, în timă ce al femeilor crește în timpul zilei. Din fericire, aceste diferențe și preferințe nu trebuie să fie factori care să-ți ruineze viața sexuală. Femeile sunt mult mai flexibile și dacă dorința sexuală a bărbaților este mult mai directă, apetitul sexual al femeilor poate fi influențat de diferiți factori, în special psihologici. Este vorba mai mult de ceea ce simte femeia despre ea și sexualitatea ei. Dacă ai încredere în tine și te consideri sexy, vei fi mult mai deschisă să faci sex indiferent de ora pe care o sugerează ceasul.

Mai mult, niciodată nu trebuie să te simți vinovată de faptul că te simți excitată. Dorința unei femei poate fi de ordin psihic, relațional sau fizic sau chiar o combinație între cele trei care se poate schimba în funcție de lucrurile care apar în viața ei.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân