Accidente în timpul sexului care au loc frecvent. Cum să le gestionezi

Chiar și în timpul sexului se pot petrece accidente, iar un moment de plăcere se poate transforma instant într-un moment...dureros.
  • Publicat:
Accidente în timpul sexului care au loc frecvent. Cum să le gestionezi
Foto: shutterstock

Deși este o activitate plăcută și practicată de multe persoane, sexul poate deveni și periculos, iar asta pentru că se pot întâmpla accidente, mai mult sau mai puțin plăcute. Așadar, dacă treci prin una dintre aceste situații, nu ești singurul.

Accidente în timpul sexului la care să te aștepți

Ruperi vaginale

Sună dureros și cel mai probabil este dureros. Se pare că în timpul sexului pot fi posibile aceste accidente în special în timpul sexului dur, când penisul este introdus brusc sau dintr-o poziție inconfortabilă. Mai mult, dacă te confrunți cu uscăciune vaginală, cel mai probabil simți disconfort, iritații, motiv pentru care lubrifierea joacă un rol important.

Accidente în timpul sexului: se pot bloca „chestii”

Atunci când folosești jucării sexuale, există posibilitatea ca acestea să rămână blocate în vagin sau rect. Același lucru se poate întâmpla și cu prezervativul, ceea ce poate necesita un drum până la Urgențe. Vestea bună este că unele jucării pot fi scoase cu ușurință, fără să fie nevoie de asistență medicală.

Poți să cazi în duș

Sexul în duș poate fi un real pericol, oricât de incitant ar fi. Nu uita că ești „pe un teren alunecos” și orice mișcare bruscă se poate transforma într-un accident nedorit. Folosește-te de poziții sexuale cât mai simple.

Au, cârcel!

Dacă nu obișnuiești să fii activ, este posibil să te confrunți și cu cârcei în timpul sexului. Este ceva normal, deși aceștia pot fi declanșați de anumite poziții care produc un dezechilibru.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: