3 lucruri care garantează orgasmul la femei

Un expert în relații sexuale a dezvăluit pe social media că există trei lucruri care garantează orgasmul la femei.
  • Publicat:
3 lucruri care garantează orgasmul la femei
Foto: shutterstock

Un expert în relații sexuale a dezvăluit pe social media că există trei lucruri care garantează orgasmul la femei. Dr. Nicole McNichols, cunoscută pe Internet și sub numele de The Sex Professor, este urmărită de peste 20.000 de urmăritori pe Instagram și oferă cu fiecare ocazie sfaturi despre sex.

Într-o postare recentă pe Instagram, expertul a dezvăluit trei lucruri care garantează orgasmul la femei, iar mărimea penisului nu este unul dintre ele. Specialistul a postat un video în care explică faptul că mărimea penisului nu contează, aspect de care mulți bărbați nu trebuie să se mai îngrijoreze. În schimb, expertul sugerează că stimularea clitorisului, sărutările și intimitate emoțională ajută orice femeie să ajungă garantat la orgasm.

Mărimea penisului nu are nicio legătură cu capacitatea unei femei de a ajunge la orgasm. Femeile au preferințe diferite când vine vorba de dimensiunile penisului, iar lungimea nu este o prioritate, se arată într-un studiu publicat în BMC Woman’s Health. În schimb, femeile consideră că circumferința este mult mai importantă pentru a putea fi satisfăcute sexual. În urma unui sondaj, Penis Perception Survey, condus de oamenii de știință ai Universității din Kentucky, au fost întrebați 15.000 de bărbați și femei despre percepțiile, atitudinea, așteptările, preferințele și lucrurile care le displac despre penis.

65.9% dintre respondenți au menționat că nu mărimea penisului contează, ci tehnica. Alte aspecte care contează mai mult sunt: creativitatea (71.9%), comunicarea sexuală (77.6%), experiența (69.1%), conexiunea (76.6%) și atracția (61.9%).

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: