Vrei să știi dacă te place? Iată 10 semne sigure că te iubește în secret!

Cum să-ți dai seama dacă un bărbat te place? Iată 10 semne că te iubește pe ascuns!
  • Publicat:
Vrei să știi dacă te place? Iată 10 semne sigure că te iubește în secret!
Foto: Pexels

De ceva timp ai sentimente pentru un bărbat, însă nu reușești să îți dai seama dacă ele sunt împărtășite? Te place sau nu? Din fericire pentru noi, bărbații fac lucruri involuntare care îi dau de gol cu ușurință. Iată care sunt acestea!

Cum simți că cineva te place în secret? Care sunt cele mai des întâlnite semnale?

Întrebările nesfârșite

Dacă un tip îți pune întrebări cu duiumul, acesta poate fi un semn că este în mod direct interesat de tine. Că vrea să te cunoască, să te curteze. Că te place și își dorește să știe cât mai multe despre tine.

Contactul vizual direct

Dacă în timpul dialogului, el este atent și aveți contact vizual, iarăși, acesta poate fi un semn că realmente te place. Dacă, de asemenea, când tu apari într-o încăpere, el se oprește din tot ce face pentru a-ți prinde privirea chiar și pentru câteva clipe, sigur te place!

Atingerile

Bărbatul îndrăgostit în secret va folosi orice ocazie pentru a te atinge. Din greșeală sau voit, nu va ezita nicio secundă să-ți atingă mâna, brațul, spatele. Iar pentru toate acestea nu există decât un singur motiv: te place!

Atenția

Un alt semn esențial că el te place este atenția pe care ți-o oferă, dar și complimentele. El va observa dacă ți-ai schimbat culoarea părului sau tunsoarea, îți va admira frumusețea și nu va rata nicio ocazie să-ți aducă complimente.

Deschiderea

Dacă tipul pe care îl placi, te place și el la rândul său, el va începe să împărtășească detalii intime cu tine: îți va vorbi despre familie, despre complexele sale, despre realizările sale, etc. De ce? Se simte în siguranță cu tine! Când placi pe cineva, ai și încredere să te deschizi în fața cuiva.

Cadourile

Dacă te suprinde cu prăjitura preferată sau lucrul acela după care tânjești, ori pur și simplu îți bucură ziua cu o floare, cu un mesaj, înseamnă că te place! Bărbații își exprimă adesea sentimentele mai degrabă prin acțiuni decât prin cuvinte, iar micile sale gesturi pot confirma asta.

Atenția la detalii

Dacă este cu adevărat interesat de tine, își va aminti unde ai studiat, când a fost ultima dată când ai plecat în vacanță sau care e pizza ta preferată! Și, desigur, nici nu va pune întrebări în ceea ce privește lucrurile pe care i le-ai spus deja.

Postura

Dacă în momentul în care vine către tine, îl observi că își îndreaptă spatele și că își încordează corpul, înseamnă că își dorește să îl vezi în momentele în care e sigur pe el, în care arată cel mai bine, pentru a-ți intra în grații.

Gelozia

Devine gelos când vede alți bărbați în preajma ta. Da, este un semn că te place. Desigur, va încerca să se comporte ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, însă îți va pune întrebări sau te va tachina privitor la ceea ce vede.

Sursa: hernorm.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân