Sfaturi pentru o intalnire reusita

Ne-am gandit sa iti oferim cateva tips-uri care sa te ajute sa obtii intalniri cat mai placute si mai interesante, asa ca te invitam sa citesti sfaturile noastre. Nu conteaza ca esti abia la inceput, sau ai deja ceva experienta; arta dating-ului poate fi deprinsa de catre oricine.
  • Publicat:
Sfaturi pentru o intalnire reusita
Dating Tips

Ne-am gandit sa iti oferim cateva tips-uri care sa te ajute sa obtii intalniri cat mai placute si mai interesante, asa ca te invitam sa citesti sfaturile noastre. Nu conteaza ca esti abia la inceput, sau ai deja ceva experienta; arta dating-ului poate fi deprinsa de catre oricine. Iar daca ai gasit un tip care iti place foarte mult, e bine sa nu irosesti o ocazie, poate unica, de a-l cunoaste mai bine si de a te lasa cunoscuta de el.

Se spune ca intr-o intalnire, aparentele spun totul. Afla ca nu e chiar asa! Conteaza foarte mult si ce spui, cum spui si in ce context. Asadar, in continuare vei gasi cateva sfaturi, nu retete, care sa te ajute sa iti imbunatatesti abilitatile de comunicare si sa iti iasa numai intalniri perfecte.

Dating Tips

* Pregateste-te pentru intalnire. Gandeste-te bine inainte cu ce fel de persoana vrei sa ai de-a face, documenteaza-te in functie de decizia pe care ai luat-o, si fii gata sa te implici. Daca nu esti convinsa ca e cazul sa te vezi cu tipul respectiv, mai bine las-o balta. Jumatatile de masura nu fac bine unei relatii cu potential de infiripare. De asemenea, trebuie sa iei in consideratie faptul ca e posibil sa fii dezamagita. Din aceasta cauza, e bine sa nu iei intalnirea mult prea in serios.

* Pentru ca totul sa iasa perfect, ocupa-te de felul in care arati. Fa gimnastica, ia-ti niste reviste medicale despre cum sa te mentii in forma maxima, mergi la cosmetician si simte-te frumoasa. Atitudinea e un factor foarte important pentru revelarea personalitatii in cadrul unei intalniri. Chiar daca nu iti garanteaza un partener stabil, increderea in tine valoreaza nespus de mult.

* Mergi la cumparaturi si fa-ti un nou look. Cumpara-ti haine noi, dar mai ales accesorii. Ele te vor face sa te simti feminina si te vor ajuta sa-ti ridici gradul de incredere. Totusi, fii atenta sa nu exagerezi, ajungand sa pari ceea ce nu esti. Pastreaza-ti coordonatele principale ale stilului tau, insa imbunatateste-l, imbogateste-l. Aparentele conteaza, mai ales cand inca nu ai purtat nicio discutie cu partenerul tau de intalnire.

* E bine sa stii ce anume vrei sa obtii de la o intalnire. Daca urmaresti sa te casatoresti in urmatorii doi ani, e bine sa abordezi intalnirea ca atare. Daca insa esti relaxata si nu ai planuri seriose de felul asta, intreaba-te exact ce anume vrei sa obtii din intalnirea respectiva. Daca e vorba doar de sex, e bine sa sugerezi partenerului ca doar asta cauti, pentru a evita eventualele complicatii.

* Daca esti in cautarea unui partener, evita prietenii negativisti si petrecerile de cupluri. Tinta ta este sa obtii intalniri, nu sa te plafonezi printre perechi. Ai nevoie de concentrare si de timp pentru tine.

* Alege foarte bine persoana cu care vrei sa te intalnesti. Trebuie sa aveti lucruri in comun si sa faca parte din aproximativ aceeasi clasa sociala cu tine. Mediul nu trebuie sa fie similar, insa sa se apropie cat de cat. Daca iti doresti un tip superb, trebuie sa fii sigura ca te-ai potrivi cu el. Asadar, nu tinti prea sus, dar nici prea jos!

* Incearca sa iesi prin barurile, cluburile, restaurantele pe care le cunosti. Stiu ca suna a cliseu, dar nu ai sa cunosti tipi stand in casa. Asadar, cinema, concerte, teatru, orice!

* Daca ai avut parte de prea multe intalniri esuate, fa o pauza. Nu trebuie sa intri in panica doar pentru ca ai gasit numai barbati anosti si neinteresanti. Ai rabdare si fii deschisa catre noi experiente; nu vor intarzia sa apara. E bine sa te bucuri de o intalnire pentru ceea ce este ea in fapt- o experienta de comunicare intre doua persoane care impartasesc interese comune si nu numai.

* Niciodata sa nu te arati prea disponibila. Chiar daca in ultimul timp nu prea ai cunoscut tipi captivanti, si acum ai senzatia ca el e fat-frumos, abtine-te din a da prea multe detalii despre viata ta. Barbatilor le place misterul si sunt fascinati  de aparentele enigmatice. De asemenea, nu te grabi sa-ti petreci noaptea cu el de la prima intalnire. In felul asta, daca e intr-adevar un tip potrivit pentru tine, risti sa nu acorzi relatiei timp sa se dezvolte.

Articol exclusiv online

Urmărește CSID.ro pe Google News
Prima noapte de dragoste
Prima noapte de dragoste
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân