Pofta de sex a bărbaților piere dacă faci aceste greșeli!

  • Publicat:
Pofta de sex a bărbaților piere dacă faci aceste greșeli!
Sursa foto: Shutterstock

Pofta de sex se întreține, nu arde cu vâlvătăi la nesfârșit fără să depui niciun efort. Doamnelor, fiecare în felul vostru sunteți maestrele artei seducției. Însă uneori vă mai scapă câte o greșeală care poate strica de tot pofta de sex a domnilor.

Iată ce obiceiuri ale voastre le taie bărbaților pofta de sex.

Ce să nu faci ca să menții pofta de sex a iubitului

Fără nume drăgălașe pentru… penis

Femeile au tendința de a găsi diminutive pentru orice ființă sau obiect care le intră pe sub piele și le ajunge direct la suflet. Pe scurt, pentru orice le place, le este drag. Atitudine de evitat categoric când e vorba despre penis, „mândria” oricărui bărbat.

Astfel, oricât de sexy ar fi desuurile pe care ți le-ai pus și oricât de pofticioase sunt formele tale, când vei scoate pe gură un „cocoșel”, „micuțul vânjos” sau „șerpișor”, nu te aștepta la o reacție plăcută din partea lui. Îi vei sfâșia egoul, îi vei răni sentimentele, îl vei jigni și îi vei distruge pofta de sex.

Surprize dureroase

Chiar dacă ai o minte deschisă și nu te dai în lături de la niciun experiment sexual, nu-l lua prin surprindere cu vreo tehnică sado-masochistă. Dacă nu discuți înainte cu el și nu își dă acordul pentru astfel de practici, este foarte probabil să nu-i facă nicio plăcere să-i plesnești testiculele, să încerci să-l epilezi cu ceară, să-l muști până la sânge sau să-l zgârii cu unghiile până îi iei un strat de piele. Data viitoare s-ar putea să-i fie frică să mai ajungă în pat cu tine.

Zâna Zânelor s-a transformat în… Muma Pădurii?

Multe femei, mai ales cele angrenate în relații de lungă durată, încep să-și neglijeze aspectul fizic până devin absolut respingătoare în ochii partenerului. Apoi încep să se lamenteze că viața sexuală a înregistrat o curbă foarte, dar foarte descendentă.

Mai crede cineva în vorba aceea cum că „dacă mă place, mă place așa cum sunt”, adică neglijentă, mirosind a bucătărie, neepilată și cu rădăcinile crescute?

Chiar și bărbații care pledează pentru naturalețea feminină întorc capul după câte o femeie îngrijită. Nu mai înjura în barbă, fă-ți o programare la cosmetică, mergi la shopping, îngrijește-te!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân