Sărbătorește iubirea alături de jumătatea ta la… Băile Govora!

Vino la Băile Govora, locul ce îți oferă toate ingredientele necesare pentru cel mai romantic sejur, și bonus: o cură de sănătate!
  • Publicat:
Sărbătorește iubirea alături de jumătatea ta la... Băile Govora!

Dacă e februarie, e vremea pentru o escapadă romantică într-un loc special, înconjurat de natură, ape magice și aer pur.

Vino la Băile Govora, locul ce îți oferă toate ingredientele necesare pentru cel mai romantic sejur, și bonus: o cură de sănătate! Recomandarea noastră? Hotelul Palace Băile Govora. O clădire monument istoric, premiată si recunoscută pentru valoarea sa. De altfel, Palace a fost primul hotel cu bază de tratament din România într-un monument istoric.

Cu peste o sută de ani în urmă, stațiunea Băile Govora era locul cu cel mai curat aer din Europa, iar oamenii veneau aici să își trateze afecțiuni respiratorii, boli de piele și reumatism.

La o altitudine de 330 – 380 m, într-o zonă de un farmec deosebit, cu dealuri împădurite cu fag, brad, stejar, molid şi salcâm, ce se întind pe o suprafață de 370 ha, poți experimenta combinația ideală pentru trup și suflet: un aer special, puternic ozonat și ape pure minerale.

Ce nu trebuie să uiți este că, La Palace, fiecare zi are o poveste despre vindecare. Explicația? Hotelul se află în mijlocul Parcului Balnear din Govora, de altfel, cel mai mare parc balnear din România, cu o suprafață de aproximativ 20 ha și alei cu o lungime totală de 5-6 km.

Ecosistemul său care reuneşte specii indigene de foioase, unele caracteristici arealului montan (conifere) şi specii exotice care convieţuiesc într-o armonie desăvârşită întăresc senzaţia de unicitate şi grandoare. Hotelul este poziționat în așa fel încât lumina soarelui să pătrundă în fiecare camera zilnic.

Băile Govora, una din cele mai bogate staţiuni din România şi Europa în ape iodurate şi bromurate de origine organică, cotate la același nivel cu cele mai renumite ape minerale sulfuroase cunoscute în Europa, din stațiuni ca Bains, La Bonzboule (Franţa), Bad Hali (Austria), Salmaggiore (Italia), Marianske Lazne (Cehia).

Nu ezita să profiți de cea mai mare varietate de ape terapeutice din România! Acestea ameliorează și vindecă afecțiuni din zona ORL precum inflamaţii, rinite alergice, rinite atrofice-ozena, rinosinuzite, faringoamigdalite, laringite, micoze orofaringiene, otite și altele.

Să nu uităm nici de masaje! Hotelul Palace din Băile Govora pune la dispoziție o serie de masaje:

Masaj aromatic de relaxare „DeStress” – Supliment de echilibru și pură energie. Relaxează întregul trup, combinând tehnici manuale din Est si Vest, iar amestecul de portocale și scorțișoară restabilește echilibrul pielii, îmbunătățește fluxul sangvin la suprafața corpului, eliminând în mod eficient toxinele.

Masaj terapeutic cu ulei de rozmarin – Profundă detensionare musculară. Accelerează circulația, sângelui, ameliorează durerile inflamațiilor articulare și ale rănilor.

Masaj de relaxare „Oriental Touch” – folosește uleiul de masaj cu iz de lemn, prin care pielea este răsfățată cu un parfum din Orientul Îndepărtat. Te vei simți minunat, fără tensiuni nervoase, stări de iritabilitate, stres și chiar extenuare.

Masajul facial „Express Beauty” – unul dintre cele mai apreciate masaje, deoarece te eliberează de o mare parte din stresul acumulat în corp. Efectele masajului facial sunt imediate și extrem de vizibile. După masaj, pielea rămâne catifelată, hidratată și flexibilă pentru o lungă perioadă de timp.

Masaj cu nămol sapropelic – Este combinația ideală între masajul de relaxare cu beneficiile  nămolului asupra întregului organism. Efectele sunt vizibile după prima ședință, prin hidratare și detoxifiere cutanată, exfoliere prin cristalele de sare, activarea circulației, pielea devenind catifelată, regenerată, strălucitoare.

Te-am convins? Atunci, află că Hotel Palace Băile Govora are pentru tine o ofertă specială pentru Valentine’s Day:

  • 2 nopți de cazare (mic dejun inclus)/2 persoane;
  • Acces gratuit la spa și surpriza: trufele dragostei și floarea iubirii din partea casei;
  • Bonus: 10% reducere pentru toate masajele din portofoliul nostru.
  • Preț: 639 de lei

Află mai multe detalii pe http://hotelpalacegovora.ro/index.php/oferte-hotel-palace

Vino la noi, împreună cu jumătatea ta, să sărbătoriți iubirea! Ne găsești pe Str. Parcului nr. 1, Băile Govora, jud. Vâlcea.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân