De ce înșală bărbații. 7 motive care îi fac să caute plăcerea în brațele altor femei

Dacă vrei să știi de ce înșală bărbații, iată câteva motive care îi determină să caute plăcerea în afara cuplului!
  • Publicat:

Bărbații adoră diversitatea și înșală frecvent, de cele mai multe ori fără a sta prea mult pe gânduri. Așa cum nicio relație nu seamănă cu alta, fiecare caz de infidelitate poate arăta diferit. Astfel, fiecare relație, fie ea de lungă sau scurtă durata, nu este în totalitate protejată de riscul unei aventuri. Dar care sunt adevăratele motive pentru care înșală bărbații? Iată câteva!

7 motive de infidelitate. De ce înșală bărbații

Imaturitate

În cazul în care bărbatul nu are prea multă experiență în relații împărtășite sau dacă, pur și simplu, nu are capacitatea de a înțelege că acțiunile sale pot răni profund partenerul, el poate gândi că este complet în regulă să aibă aventuri.

Insecuritate

Bărbatul se poate gândi că nu este suficient de tânăr, de viril, de bogat sau că nu are o înfățișare pe atât de plăcută. Toate acestea conturează, de fapt, neîncrederea în propria persoană. Și pentru a-și consolida egoul, poate căuta validare și confirmări de la alte femei decât din partea celei de acasă.

Egoism

Este posibil ca principala sa considerație să fie doar pentru sine. Drept urmare, poate minți și păstra secrete fără remușcări, păreri de rău sau regrete, atât timp cât asta îi aduce ceea ce își dorește: validare, admirație etc.

Așteptări nerealiste

Așteptările față de partener în acest caz sunt imense: el pretinde tot timpul atenția și dedicarea celei ce îi stă alături. Mai mult, nu reușește să înțeleagă că femeia are și ea o viață proprie, cu gânduri, sentimente și nevoi care nu îl vor implica întotdeauna. Când așteptările nu sunt împlinite, el caută în afara relației ce își dorește.

Răzbunare

Bărbatul poate înșela pur și simplu din răzbunare. El poate recurge la înșelat doar pentru a o răni pe partenera lui. În acest caz, nu va cere iertare pentru infidelitatea lui și nici nu va ține secret acest aspect, principalul obiectiv al lui fiind ca partenera să știe asta.

Neîmplinire sufletească sau sexuală

Acest motiv este destul de frecvent întâlnit în relațiile de cuplu. Uneori bărbații nu se simt fericiți sau împliniți în relațiile sau căsniciile lor și, astfel, aleg să caute plăcerea în afara relației.

Plictiseală

Cei care tânjesc după fiorii unei noi iubiri tind să se plictisească rapid și, astfel, sunt mult mai predispuși la infidelitate. Mai mult, unii sunt chiar de părere că având relații pasagere pot condimenta căsnicia și o pot chiar… salva astfel.

Sursa: thelist.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”