De ce ii sperie sexul pe barbati?

Penisul meu este suficient de mare? Aceasta este cea mai mare problema a barbatilor. Dimensiunile penisului sunt suficient de mari si covarsitoare incat sa o ravaseasca complet pe domnisoara ce s-a lasat posedata? Sau se vor face de rusine cu o unealta minuscula, abia sesisabila?
  • Publicat:
De ce ii sperie sexul pe barbati?
De ce ii sperie sexul pe barbati?

Ei bine, da, ai citit bine! Doar gandul ca vor ajunge in pat cu femeia la care viseaza le da fiori reci pe sina spinarii unora dintre reprezentantii sexului tare si… neinfricat! De ce? Pentru ca se gandesc prea mult la propriile defecte si fac din asta o mare drama.

In vreme ce femeile sunt preocupate de celulita, colacei si sani cazuti, iata ce ganduri negre le taie barbatilor dispozitia:

1. Penisul meu este suficient de mare?
Aceasta este cea mai mare problema a barbatilor. Dimensiunile penisului sunt suficient de mari si covarsitoare incat sa o ravaseasca complet pe domnisoara ce s-a lasat posedata? Sau se vor face de rusine cu o unealta minuscula, abia sesisabila?

Si ca sa le raspundem celor care suspina adanc cu rigla in mana, ii informam ca lungimea conteaza mai putin decat grosimea, aceasta din urma fiind la randul ei de departe mai putin importanta decat sentimentele.

2. Daca termin prea repede, ma fac de ras!
A doua mare problema a barbatilor, ejacularea precoce, este un hop peste care se trece usor, mai ales cand cei doi parteneri depasesc etapa de inceput a relatiei. Multi barbati, in special cei aflati la primele experiente sexuale, sunt terifiati de gandul ca nu-si vor putea retine prea mult ejacularea si in scurt timp nu vor mai fi buni de nimic. Iar actul sexual nu se va incheia in ropotele de aplauze pe care si le doresc.

E adevarat ca expresia nesatisfacuta si chiar ingrijorata de pe fata unei partenere lasate de izbeliste nu face decat sa ingreuneze si mai mult situatia, insa lucrurile nu se pot imbunatati decat trecand relaxat peste toate acestea si imbunatatind sectorul „comunicare”.

3. O sa-mi pierd erectia, va crede despre mine ca sunt un natarau!
Scenariul acesta este foarte posibil sa li se intample fix barbatilor care se gandesc prea mult la el. Pierderea erectiei este un fenomen absolut normal in anumite situatii, cum ar fi stres, oboseala, anumite boli si chiar probleme in cuplu.

Inainte de a face o adevarata obsesie pentru „daca o sa mi se intample sa…”, barbatii ar trebui sa se lase condusi doar de placere si dorinta, sa se concentreze asupra partenerei si nu asupra penisului. Sexul se intampla mai mult in creier, penisul e o simpla unealta.

4. Va rade de mine cand ma voi dezbraca
Nu, nu va rade de tine, va fi foarte preocupata de propriile defecte, abia va respira pentru a-si tine burta in frau si in mod sigur va dori sa stingeti lumina. Si nu de teama ca va fi dezamagita de trupul tau, ci inspaimanatata de propria goliciune. Asadar, fii pe pace!

5. Daca va ramane insarcinata sau imi transmite vreo BTS?
Scapi usor de aceste temeri daca folosesti un prezervativ. Nu renunta la el decat atunci cand relatia voastra a ajuns intr-un punct in care aveti incredere unul in celalalt.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”