Circumcis sau nu? Ce prefera femeile?

Multe dintre femeile din tarile vestice declara ca prefera barbatii circumcisi, datorita aspectului si a lipsei secretiilor si mirosului caracteristic. Pe de alta parte,
  • Publicat:
Circumcis sau nu? Ce prefera femeile?
Circumcis sau nu? Ce prefera femeile?

Barbatii prefera blondele, dar femeile? Ele ce prefera? Barbatii circumcisi sau necircumcisi? Intrebarea isi are rostul astazi, cand din ce in ce mai multi barbati isi pun problama daca e bine sau nu sa intervina chirurgical pentru eliminarea preputului.

In unele cazuri, circumcizia se impune inca din primii ani de viata, ca urmare a complicatiilor fimozei. Pe de alta parte, exista barbati care, ajunsi la varsta maturitatii, considera ca igiena este mai bine pastrata dupa circumcizie.

Cu toate acestea, multe voci sunt de parere ca aceasta operatie este o mutilare inutila. Iar in prezent, chiar si in populatiile in care religia o impune, doar 60% dintre baieti mai sunt supusi operatiei de inlaturare a preputului.

Care sunt efectele asupra vietii sexuale?

Din perspectiva barbatilor, un penis necircumcis este de preferat intrucat glandul, fiind in permanenta acoperit, isi pastreaza nivelul de sensibilitate la atingere. Pe de alta parte, mentinerea igienei organului genital necesita o mai mare atentie in aceasta situatie, intrucat secretiile care se acumuleaza intre gland si preput pot genera o serie de infectii.

Ce prefera femeile?

Multe dintre femeile din tarile vestice declara ca prefera barbatii circumcisi, datorita aspectului si a lipsei secretiilor si mirosului caracteristic. Pe de alta parte, barbatii necircumcisi pot avea probleme in mentinerea prezervativului pe penis in timpul actului sexual, intrucat acesta are tendinta de a aluneca odata cu miscarile preputului.

Totusi, daca nu esti circumcis, nu trebuie sa te ingrijorezi. In momentele de maxima tandrete, daca partenera ta are sentimente sincere fata de tine nu va fi atenta la astfel de detalii. Trebuie doar sa fii foarte atent la regulile de igiena.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”