Dating în 2023: cum să îți găsești un partener dacă nu vrei să apelezi la Tinder sau alte aplicații

  • Publicat:
Dating în 2023: cum să îți găsești un partener dacă nu vrei să apelezi la Tinder sau alte aplicații
Sursa foto: shutterstock

Dacă tocmai ai ieșit dintr-o relație lungă, s-ar putea să te lovești de un adevărat coșmar: relațiile au trecut în online acum! Iar în viața reală s-ar putea să fie extrem de greu să întâlnești pe cineva. Cu toate acestea, dacă nu îți plac aplicațiile și nu te vezi făcându-ți un cont pe Tinder, experții vin în ajutorul tău cu alte câteva idei de dating.

Dating fără Tinder în 2023

Ieși singură, chiar dacă ți se va părea ciudat la început

Când a fost ultima oară când ai ieșit singură undeva? Ei bine, dacă vrei să fii abordată și ești deschisă, poți încerca și asta. Ieși să iei prânzul în locul preferat sau încearcă să mergi la film la o premieră pe care o așteptai de mult singură! Vezi ce se întâmplă acolo!

Citește și: De ce folosesc oamenii aplicaţiile de dating (STUDIU)

Schimbă-ți cât de puțin rutina obișnuită

Alege o altă rută când pleci de acasă sau întoarce-te pe alt drum decât cel de zi cu zi. Ia-ți cafeaua din alt lor, experimentează alte locuri pe care în trecut nu le frecventai, mănâncă la alt restaurant, șamd.

Cu cât te expui în locuri noi, cu atât și șansele tale să întâlnești pe cineva vor fi mai mari.

Pune în practică o nouă pasiune

Oamenii în general se conectează în locurile în care au pasiuni și hobby-uri similare. De pildă, dacă-ți place să faci yoga acasă, dă-ți o șansă și mergi la o sesiune organizată în aer liber sau la sală. Dă-ți ocazia să fii văzută!

S-ar putea să și savurezi ieșirile în grup și, de ce nu, să întâlnești și pe cineva care împărtășește aceleași pasiuni cu tine. Și va fi și distractiv, unde mai pui?

Citește și: Activități în aer liber care întăresc sistemul imunitar și alungă stresul

Nu îți crea așteptări căci vei avea dezamăgiri, ia oamenii și experiențele ca atare

Pentru a ajunge la conversații profunde și de calitate, ține cont de trebuie să le experimentezi și pe cele mai puțin savuroase. Ca de pildă, cele de cunoaștere, de complezență, de tatonare. Acelea sunt superficiale și vei fi tentată să ieși foarte repede din ele. Ai răbdare! Dă-ți timp și acceptă că și ele fac parte din procesul de cunoaștere.

Nu judeca persoana din fața ta și nu lua decizii pricipite în ceea ce o privește. Doar așa vei ajunge să cunoști în profunzime un om.

Lucrează și la teamă de respingere

Multe dintre femeile din ziua de azi își creează ziduri imense în jurul lor. Lucrează la stimă ta de sine și livrează încredere, bărbații vor adora această atitudine. Orizonturile tale vor fi mai largi și mai ofertante. Încearcă doar acest lucru!

Surse: Diva Magazine, Mind Body Green, The Zoe Report

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân