Cum arată o femeie imatură: 5 lucruri pe care bărbații le găsesc cu adevărat respingătoare

  • Publicat:
Cum arată o femeie imatură: 5 lucruri pe care bărbații le găsesc cu adevărat respingătoare
Sursa foto: shutterstock

Să fim onești, nu toate femeile dau dovadă de maturitate și înțelepciune într-o relație de cuplu, îndeosebi în ziua de azi. Multe sunt destul de imature și intens influențate de stereotipurile comunității în care se află, departe de ceea ce ar trebui să fie normal și sănătos. Dar iată care sunt cele 5 lucruri pe care bărbații le detestă vehement la o femeie! 

5 calități care resping bărbații

Să fii obsedată de felul în care arăți

Exteriorul este atât de important pentru o femeie, însă nu ar trebui să fie CEL MAI IMPORTANT. Dacă o femeie este frumoasă, dar lipsită de substanță, ternă, seacă, acest lucru poate fi cu adevărat respingător pentru un bărbat. Bărbatul are nevoie să fie provocat, stimulat la nivel mental. Are nevoie de o parteneră cu ambiții, cu aspirații înalte, preocupată de dezvoltare sa personală.

Să fii preocupată doar de rochii, de gene sau de unghii nu te ajută prea tare să ții un bărbat lângă tine!

Citește și: 7 semne că ai o relație cu un bărbat imatur. Nu mai visa la căsătorie, alături de un astfel de bărbat nu ai niciun viitor

Să te consideri cea mai cea

Să crezi că le știi pe toate, că tu ești cea mai deșteaptă, cea mai capabilă șamd este atât de greșit. Femeile care se comportă astfel nu sunt ghidate de regulă de nicio logică sau rațiune, nu pot privi obiectiv lucrurile. Iar acest lucru, iarăși, poate fi de-a dreptul neplăcut în ochii bărbaților.

Să pui problemele tale pe umerii altora, îndeosebi pe umerii partenerului

Să ceri mereu ajutorul părinților, prietenilor sau partenerului chiar și-n cele mai banale situații, este o dovadă imensă de imaturitate. Să te comporți precum un copil răsfățat atunci când nu primești ajutor chiar și pentru cele mai elementare situații, este atât de greșit. Un bărbat adevărat nu va sta niciodată cu o femeie prea dependentă de el, cu o femeie veșnic incapabilă de a-și rezolva propriile probleme.

Citește și: Diferenţele dintre o relaţie matură şi una… imatură!

Să pui în mod permanent etichete tuturor oamenilor pe care îi întâlnești

Dacă obișnuiești să bârfești, să critici sau să judeci oamenii cu ușurință, să pui etichete complet gratuit asupra celor pe care îi întâlnești pentru prima oară, asta înseamnă că ai o problema. Maturitatea înseamnă deschidere, înțelepciune, înțelegere față de semeni. Nu bârfă sau judecăți nefondate.

Să dai întotdeauna vină pe oricine altcineva decât pe tine, să nu îți asumi nimic niciodată

Dacă pentru tine și pentru situațiile prin care treci e mereu de vină altcineva: de la chelner sau vânzătoare și până la partener, părinți sau statul în care trăiești înseamnă că ești imatură. Și total neatractivă în ochii bărbaților. Nimeni nu va accepta o femeie care va arăta întotdeauna cu degetul către celălalt și îl va pune la zid.

Bărbații adevărați aleg femei adevărate. Femei care își mai și asumă atunci când greșesc, femei care se uită în oglindă și văd că nu sunt perfecte, femei care nu bat din picior pentru orice fleac! Ține cont de toate acestea!

Citește și: 6 tipuri de femei pe care și le doresc bărbații

Surse: Standard Media, Man Telligence, Succeed Socially

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan