Daniel Buzdugan dezvăluie secretul căsniciei fericite

  • Publicat:

Prezent în emisiunea Andreei Perminova, „Înapoi în viitor”, Daniel Buzdugan a dezvăluit care este secretul căsniciei sale, care durează de mai bine de 20 de ani. Acesta susține că secretul căsniciei sale fericite este renunțarea la sine.

Când doi se ceartă, e bine ca unul dintre parteneri să renunțe la orgoliu. Acest mic sacrificiu va face ca disputa sa se atenueze și treptat, lucrurile să revină la normal între parteneri. Este foarte important ca partenerii să-și comunice în permanență nevoile, astfel încât eventualele dispute sau neplăceri să nu apară.

Mai mult de atât, cunoscutul realizator de radio este de părere că multe mame nu știu cum să-și crească băieții. Sunt mult prea cocoloșiți de către acestea și nu realizează că acest lucru îi poate afecta în relațiile lor viitoare. În situațiile acestea, soția respectivului bărbat va ajunge să se comporte exact ca o mamă.

Tatăl, în schimb, ar trebui să aibă o relație strânsă cu băiatul si să-l facă să-și cunoască cât mai bine rolul de „bărbat”. Bărbatul, în adevăratul sens al cuvântului, trebuie să fie în măsură să-și asume anumite responsabilități și să ducă o sarcină de la un cap la altul.

Daniel Buzdugan ne dezvăluie faptul că îi îndeamnă pe copiii lui să facă activități fizice corespunzătoare vârstelor, activități precum făcutul patului sau căratul cumpărăturilor.

Despre regretele în relația cu copiii, Daniel Buzdugan mărturisește că a lipsit uneori de la diferite evenimente importante din viețile copiilor. În rest, acesta petrece mult timp alături de ei și mai mult de atât, îi încurajează să iasă cât mai mult în natură.

Legat de vulnerabilitate, Daniel susține că este cea mai puternică armă. Acesta este de părere că vulnerabilitatea este un sentiment omenesc, de care nu ar trebui să fugim. „Mulți se ascund și ajung să fie distruși din cauză că nu au avut curajul să spună exact ce au pe suflet sau prin ce momente dificile trec”, susține invitatul.

„Vulnerabilitatea înseamnă să fii tu, chiar și în momentele grele. Trebuie să ai puterea să recunoști că ești neputincios.”

Daniel Buzdugan este un adevărat iubitor al naturii. Acesta afirmă că se încarcă cu energie din natură, prin scurtele plimbări alături de căței sau cu bicicleta, ascultând muzică sau citind. „Numai proștii se pot plictisi, iar această vorbă nu este departe de adevăr”, mărturisește acesta.

„Noi oamenii suntem ca un smartphone, iar cu cât mai multe aplicații (gânduri) deschise în același timp, energia se consumă”, a declarat realizatorul de radio în emisiunea Andreei Perminova.

Urmărește CSID.ro pe Google News