Defectul uman care îl deranjează cel mai tare pe Daniel Buzdugan

  • Publicat:

Invitat în emisiunea Andreei Perminova, „Înapoi în viitor”, Daniel Buzdugan a împărtășit motivul pentru care s-a născut, care i-a fost menirea pe acest pământ în concepția sa.

„Menirea mea e să aduc bucurie”

„Am aflat de ce m-am născut, am aflat că sunt menit să aduc bucurie… să aduc bucurie și armonie familiei, să aduc bucurie celor ce ne ascultă pentru că, slavă Domnului, e nevoie de bucurie!”, a menționat acesta.

A mai adăugat, de asemenea, și faptul că atunci când se ia prea mult în serios, ei bine, nu îi iese. Și că nici nu ar fi prea indicat luatul în serios.

Referitor la țara sa de suflet, realizatorul de radio a recunoscut că îi sunt dragi în egală măsură România și Grecia. Că adoră Iașiul îndeosebi, dar și Creta dacă ar fi să aleagă o regiune dragă în Grecia.

Despre Grecia a punctat: „E un loc în care mă simt om. Și ce înseamnă să te simți om? Să te simți liniștit, să te simți iubit, să te simți nederanjat de nimic, să te bucuri de fiecare moment, de fiecare rază de soare.”

Daniel Buzdugan a ținut să completeze aici faptul că asta ne lipsește nouă, românilor, să știm să fim o comunitate, să fim ÎMPREUNĂ, să trăim simplu.

Întrebat de Andreea Perminova de vicii, acesta a declarat că fumează când și când, dar că atunci când simte că exagerează, merge în față lui Dumnezeu, se roagă și ÎI promite că nu va mai pune țigarea în gură o vreme, fapt ce se și întâmplă.  Mai mult, acesta susține faptul că: „îi este frică de consecințele nerespectării promisiunilor față de Dumnezeu”, iar cel mai mult detestă la oameni lipsa bunului simt, lipsa smereniei, fățărnicia, dar și egoismul.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult