Cum să faci un bărbat afemeiat să se îndrăgostească de tine

Vrei să știi cum poți face un bărbat afemeiat să se îndrăgostească iremediabil de tine? Iată câteva trucuri!
  • Publicat:
Cum să faci un bărbat afemeiat să se îndrăgostească de tine
Sursa foto: Shutterstock

Bărbatul după care ți s-au aprins călcâiele este afemeiat? Nicio grijă!  Deși nu poți schimba comportamentul cuiva, îi poți oferi motive să-și dorească să rămână alături de tine. Iată câteva trucuri cu ajutorul cărora îi poți răsuci mințile chiar și celui mai inaccesibil bărbat! 

Cum să-l faci să înnebunească după tine chiar dacă este un afemeiat

Fii o femeie independentă și sigură pe ea

O femeie independentă este aproape intangibilă pentru un bărbat fustangiu. Însă nu este nimic mai seducător sau mai atractiv pentru acesta decât o femeie care își cunoaște valoarea, știe ce vrea, știe cum să obțină și care niciodată nu are nevoie de confirmarea sau aprobarea nimănui.

Fii imprevizibilă

Se spune că regulile sunt făcute pentru a fi încălcate. A fi imprevizibilă, a face ceva neobișnuit, pot fi un real magnet pentru bărbați. Ei sunt atât de obișnuiți cu rutina când vine vorba de femei, cu lucrurile atent așezate încât dacă tu alegi să fii imprevizibilă, îi poți cuceri chiar și pe cei mai inaccesibili parteneri!

Surprinde-l

A surprinde un bărbat poate reprezenta o parte extrem de importantă și de integrantă într-o relație de cuplu. Îndrăznește și arată-i că nu îți cunoaște toate fețele! De pildă, dacă e obișnuit să te vadă numai în ținute riguroase și stricte, surprinde-l odată într-un tricou lung bărbătesc sau într-un compleu sport.

Lasă loc de mister

Misterul este atât de atractiv în ochii bărbaților! O carte deschisă nu este interesantă pentru nimeni. Păstrează întotdeauna o doză de mister, nu îi împărtăși toată viața și nu îi spune foarte multe lucruri din trecutul tău. Joacă inteligent!

Nu te agăța cu orice preț de acel bărbat

În alte cuvinte, nu deveni obsedată de el. Femeia care știe să îi arate partenerului un ușor dezinteres îl va intriga întotdeauna. Nu îl suna constant și nu îi trimite mesaje din ora în ora. Nu face din el trofeul râvnit și nu îl urca pe un piedestal. Fii tu cea care trebuie să fie cucerită! Fii mai pasivă, vei vedea că îl va obseda aceasta atitudine!

Spune-i că ai admiratori

Din când în când, în discuțiile voastre, strecoară-i faptul că azi ai fost complimentată de colegul acela nou la muncă sau că un trecător a întors capul lung după tine. Amintește-i că încă ești „disponibilă” și că oricând te poate pierde dacă este neatent. Va învăța să te prețuiască astfel și te va dori din ce în ce mai mult! Vei vedea!

Fă-l să aștepte

Un astfel de bărbat va dori să te ducă în patul lui sau mai devreme decât mai târziu. Pentru el, interacțiunea cu femeile înseamnă un singur lucru: plăceri carnale. Fă-l să lucreze puțin la asta: nu te arunca din prima, fierbe-l! Spune-i că ești obosită, că mâine ai o zi grea și că te-ai simțit extraordinar alături de el, dar trebuie să pleci. Oferă-i un zâmbet înainte și pleacă! Vei observa în comportamentul său că va lupta înzecit să te cucerească și cu ocazia aceasta, și respectul său va fi mai mare.

Nu-l face o prioritate

Dacă te sună spontan, nu lăsa tot doar pentru a te vedea cu el. Dacă ai planuri, nu le anula. El se va simți prioritar și își va pierde interesul mai rapid. Arată-i că ai o viață proprie în afara lui, a relației, stabilește limite și vei obține respect și iubire!

Sursa: hernorm.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân