Cum îți dai seama că ești pregătit pentru o relație?

Înainte de a intra într-o relație, ar fi benefic pentru ambii parteneri să se întrebe dacă sunt pregătiți să facă acest pas împreună.

Cu siguranță o relație frumoasă precum cele pe care le vedem la TV sau în jurul nostru sunt ceva ce ne dorim cu adevărat.

Doar că cei mai mulți dintre noi nu suntem pregătiți. Intrăm în relații cu „bagaje” impresionante ale trecutului, în care am strâns de toate și pe care ar fi bine să le sortăm uneori.

Cel mai bun semn pe care îl poți primi atunci când ești pregătit să intri într-o relație este liniștea pe care o ai, tu cu tine, în momentele tale de singurătate.

Atunci vei avea suficientă claritate pentru a lua decizia cea mai bună pentru tine.

Dacă aveți întrebări pentru mine, le puteți adresa într-un mesaj privat pe pagina de Instagram @profukool.

Eduard Andrei Vasile, consilier în dezvoltare personală
Eduard Andrei Vasile, consilier în dezvoltare personală
Salut! Sunt Eduard. Elevii mi-au spus că sunt „cool”, așa că mi-am însușit porecla de „profukool”. Sunt profesor de limba engleză și consilier în dezvoltare personală, cu o specializare în relații de cuplu și relații de familie. Nu am avut o viață pe care s-o invidieze cineva, ... citește mai mult
Raluca Neagu
Raluca Neagu

Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.

citește mai mult