Cum il faci sa te remarce in 2 timpi si 3 miscari

Daca el te invita undeva, iar momentul ales nu e tocmai potrivit cu programul tau, accepta cu conditia sa schimbati ziua sau ora sau propune tu o alta iesire.
  • Publicat:
Cum il faci sa te remarce in 2 timpi si 3 miscari
Cum il faci sa te remarce in 3 timpi si 4 miscari

L-ai vazut, l-ai placut, ce ramane de facut? Sa ii intri in gratii, desigur! Stim ca de multe ori un entuziasm prea mare poate ruina totul. Asa ca inspira adanc si tine cont de urmatoarele sfaturi de fiecare data cand dai ochii cu el…

1. Nu mai fi tipa greu de abordat
E adevarat ca uneori barbatilor le plac fetele care nu se lasa din prima, dar daca vrei sa-ti gasesti dragostea in 10 zile, iar tu te faci ca nu esti prin zona, lucrul asta nu se va intampla. Afisarea unei atitudini de fata indisponibila te face sa pari prea rigida si cu standarde mult prea inalte.

Daca el te invita undeva, iar momentul ales nu e tocmai potrivit cu programul tau, accepta cu conditia sa schimbati ziua sau ora sau propune tu o alta iesire. Daca nu iti faci timp sa iesi cu el, va considera raspunsul tau ca un refuz definitiv si nu iti va mai propune a doua oara.

2. Implica-te in conversatie
Conversatia este precum sarutatul. Deci asigura-te ca pui intrebari, raspunzi la intrebari si esti atenta la subiectele abordate. Mentine contactul vizual si pastreaza-ti telefonul cat mai departe posibil.

Daca totusi trebuie sa efectuezi sau sa raspunzi la un apel, scuza-te in modul cel mai curtenitor posibil si asigura-te ca nu intarzii mai mult de cinci minute. Altfel ii vei provoca suspiciuni si indoieli.

Gandeste-te in felul urmator: tu cum te-ai simti daca el te-ar lasa singura pentru a discuta cu prietenul lui despre meciul de aseara?

3. Incearca ceva nou
Este de obicei responsabilitatea barbatului sa faca intalnirea distractiva, iar asta pune destul de multa presiune asupra lui. Deci, chiar daca nu iti place activitatea aleasa de el, pastreaza-ti atitudinea deschisa si pozitiva.

De exemplu, el sugereaza sa jucati tenis, iar tu urasti tenisul. In loc sa te plangi, incearca sa ii pui intrebari despre joc. Nu se stie niciodata, s-ar putea sa iti gasesti un nou hobby!

4. Priveste inainte
Relatiile tale anterioare si restul intalnirilor nereusite s-ar putea sa te fi adus intr-o stare de epuizare emotionala, dar incearca sa nu presupui ca si tipul din fata ta este “la fel ca toti ceilalti”. Si in nici un caz nu incepe sa pomenesti de experietele tale neplacute cu alti tipi.

Daca nu reusesti sa treci peste aceste lucruri si sa vezi fiecare barbat ca o fiinta individuala si diferita, drumul tau pe calea iubirii nu va fi unul usor.

5. Renunta la mesajele scrise si nimeni nu va fi ranit

Nu fi genul de fata care comunica numai prin cuvinte abreviate si emoticoane si nici nu-l lasa pe el sa fie asa. Cand incepi sa te intalnesti cu cineva, mesajele text, emailurile sau conversatiile pe messenger ar trebui sa fie folosite numai in situatii de urgenta.

6. Cunoaste puterea hainelor

Toate ne cumparam haine care se inscriu in cele mai recente tendinte in moda, dar obiectivul tau este sa-l ademenesti prin ceea ce porti.

Barbatii vor sa te vada in ceva care-ti pune in valoare silueta, dar nu arata nici prea neglijent, nici prea studiat, pentru ca astfel trimiti un mesaj potrivit caruia esti disperata.

Barbatii nu glumesc atunci cand spun ca vor o femeie care sa se tavaleasca prin pat si tot sa arate superb. Gaseste deci o tinuta intre aceste doua extreme.

7. Confidentele nu sunt niciodata un lucru bun

Impartasindu-i tainele sufletului tau prea devreme poate fi un gest interpretat gresit. Anecdotele si conversatia buna sunt intotdeauna un plus, dar atunci cand vorbesti despre tine risti sa dai detalii picante inutile.

Pe lista subiectele interzise sunt: fostii, planurile de familie si orice altceva care l-ar putea face sa se ascunda de tine.

8. Fa-l sa vrea mai mult

Indiferent cat de bine merge o prima intalnire, asigura-te ca nu se prelungeste pana la primele ore ale diminetii, in care incepe sa rasara soarele.

Fiecarui barbat ii place sa ajunga unde isi doreste cat mai repede, dar daca vrei sa se intoarca la tine si sa te caute in continuare, despartiti-va in primele cateva intalniri numai cu cativa pupici intimi de noapte buna.

Citeste si Te-am vazut, mi-ai placut. S-a intamplat in 8,2 secunde
                 Despre arta razboiului domestic

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”