Cele mai dezgustătoare și deloc sexy acțiuni care ucid pasiunea în dormitor

Descoperă cele mai comune situații care ucid pasiunea în dormitor și ferește-te de ele pe cât posibil.
  • Publicat:
Cele mai dezgustătoare și deloc sexy acțiuni care ucid pasiunea în dormitor
Care sunt cele mai dezgustătoare și deloc sexy acțiuni ucigașe de dispoziție pe care le poți face în dormitor? sursa foto: shutterstock

Cu toții avem lucruri care ne pun în mișcare și ne stârnesc curiozitatea, dar și lucruri care distrug instantaneu starea de spirit. Decscoperă unele dintre cele mai frecvente situații care ruinează  dispoziția și nu sunt deloc sexy într-o relație de cuplu , dar și în cazul aventurilor de o noapte.  

Respirație urât mirositoare

Dacă mergi la o cină romantică, nu comanda pâinea cu usturoi sau orice alt fel de mâncare care conține usturoi în abundență. Igiena dentară precară poate avea un impact negativ asupra primei tale întâlniri, dar și asupra sănătății întregului organism.

Fumatul

În aceeași notă, mulți oameni sunt dezgustați de respirația de tutun sau de mirosul de fum de pe părul și hainele cuiva.

Unghii rebele

De obicei, femeile se așteaptă ca unghiile unui bărbat să fie scurte și curate. Dacă unghiile sunt pur și simplu prea lungi din cauza lipsei de îngrijire, nu este un lucru bun.

În plus, nu există o surpriză mai neplăcută decât să ajungi în dormitor și să descoperi că partenerul tău are unghii lungi și neîngrijite la picioare. Aspectul de unghii lungi și neîngrijite la degetele de la picioare trezește un sentiment de dezgust profund.

Șosete în pat

Pe de altă parte, a fi complet gol, cu excepția unei perechi de șosete, pur și simplu nu este un aspect plăcut. Cu toate acestea, mulți oameni preferă să doarmă, pe timp de noapte, cu șosete în picioare.

Igiena

Igiena personală este importantă pentru toată lumea. Un miros corporal neplăcut poate distruge orice moment de pasiune.

Cearșafuri murdare

Același lucru este valabil și pentru igiena din casă. Dacă dormitorul este dezordonat, iar cearșafurile nu au mai fost spălate demult, acesta este un alt aspect total dezgustător.

Luminile

Dacă vrei să-ți vezi partenerul în toată splendoarea și nu-ți pasă de imperfecțiunile percepute de ei, poate fi frustrant că acesta dorește tot timpul să faceți sex cu lumina stinsă. Ce zici de un compromis atunci? Lumânări!

Vorbitul despre foștii parteneri

Să vorbești despre un fost partener la o primă întâlnire, de obicei, nu este o mișcare bună. Iar dacă acesta apare în conversația din dormitor, este mult mai rău. Este bine să comunicați despre sex, dar încercați să nu faceți referire la anumite experiențe din trecut. „Fostului meu i-a plăcut foarte mult când…” nu este o modalitate bună de a începe o propoziție și poate fi încadrată cu succes în acțiuni care distrug magia dintre doi parteneri la început de drum.

Lipsa limitelor

Multe femei au raportat experiențe cu parteneri de sex masculin care nu le respectă limitele. Indiferent dacă doresc ca partenerul lor să facă ceva nou sau dacă cer să facă acest lucru fără protecție, primul „nu” ar trebui să fie suficient. Este incomod și enervant dacă ei continuă să întrebe „ești sigură că nu vrei să încerci?”

Schimbarea poziției în timpul sexului

O altă problemă raportată de unele femei este că bărbații simt adesea că trebuie să fie super atletici și să schimbe constant pozițiile în pat. Acesta ar putea fi un alt obicei ciudat care, cel mai probabil, a fost învățat online și care ar trebui evitat.

Falsificarea plăcerii

Mulți bărbați au spus că simt o dezamăgire majoră atunci când bănuiesc că partenera lor se preface în timpul sexului. Nu numai că este descurajant, dar sugerează și că nu există un dialog deschis în relație, ceea ce duce la pierderea plăcerii de ambele părți.

Distragerea atenției

Ai fost vreodată în pat cu cineva și l-ai prins uitându-se la ceas? Sau poate a insistat să se oprească să-și verifice telefonul când îl auzeau vibrând. Acesta este un semn clar că nu trăiește momentul și că nu se bucură cu adevărat de el. Adu-i la cunoștiință faptul că acest fel de acțiuni vă poate afecta relația semnificativ.

Egoism

Cineva care se așteaptă să le aibă pe toate, dar nu întoarce niciodată favoarea și nici măcar nu pare interesat de plăcerea ta.

Experiențe repetitive

Uneori, când suntem cu același partener pentru o perioadă lungă de timp, lucrurile pot deveni repetitive. Este normal și firesc, dar dacă partenerul tău nu dorește să-ți asculte dorințele și să încerce ceva nou, atunci este normal ca pasiunea să aibă de suferit.

Comportament narcisist

Când ești la o întâlnire și nu poți să spui un cuvânt, este de obicei o prefigurare a ceea ce urmează. Cineva care este mai concentrat pe sine și nu își ascultă partenerul de întâlnire este foarte predispus să manifeste aceste trăsături narcisiste chiar și în dormitor.

Nu oferă ajutor

Dacă ești într-o relație de lungă durată și partenerul tău nu te ajută ori de câte ori poate și are ocazia, aceasta te poate face să te simți subapreciat. Este destul de dificil să treci cu vederea peste acest sentiment.

Surse: starsinsider.com, insider.com, everydayhealth.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân