Bărbații se simt validați când le spui aceste lucruri

  • Publicat:
Bărbații se simt validați când le spui aceste lucruri
Sursa foto: shutterstock

Chiar dacă nu pare, și bărbații au nevoie de validare. De cuvinte de apreciere, de iubire, încredere și susținere. Bărbații nu sunt roboți. Sunt ființe umane și au așteptări.

Deseori, capacitatea bărbaților de a-și exprima sentimentele în cuvinte este limitată. Motiv pentru care femeile trebuie să preia frâiele. Iată ce ai de făcut dacă vrei îl faci fericit!

„Sunt mândră de tot ce ai realizat, sunt mândră de tine”

Unul dintre lucrurile pe care bărbații doresc să le audă este aprecierea pentru toate eforturile și realizările lor. Poți începe cu „Apreciez tot ce faci pentru noi, pentru familia noastră”. Vei vedea cât de determinat va fi să facă și mai mult!

„Am încredere în tine”

Respectul și încrederea sunt esențiale în orice relație de cuplu. Bărbații vor să fie respectați, apreciați pentru tot ceea ce fac. Să le arăți încredere îi transformă pe ei în parteneri responsabili.

Citește și: 5 tipuri de femei de care bărbații sunt atrași ca un magnet

„Te susțin, sunt aici pentru tine”

În momentele de cădere, căci există și acestea, bărbații au nevoie de susținere și încurajare din partea femeii iubite. Să îi spui partenerului tău „Sunt aici pentru tine” îl va ambiționa înzecit.

„Alături de tine simt că voi reuși în tot ce îmi propun”

Ce poate fi mai frumos într-o relație decât să te dezvolți alături de partenerul tău? Orice bărbat se simte validat atunci când știe că este parte din realizările soției sau iubitei sale. Orice bărbat TREBUIE să își ajute partenera să crească, să de dezvolte.

Dechide-ți, așadar, sufletul în fața sa și amintește-i de acele momente în care suportul său a contat și te-a ajutat să ajungi unde ai ajuns azi.

„Te iubesc”

Și nu în cele din urmă, spune-i mai des „Te iubesc”. Aceste două cuvinte magice, aparent banale, contează enorm în ochii săi. Fă-l să se simtă iubit, dorit, ales și valorizat în relație. Două cuvinte, un singur sens. O legătură profundă și multă fericire în doi.

Citește și: 5 comportamente pe care le au bărbații atunci iubesc cu adevărat o femeie

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân