8 lucruri pe care orice bărbat și-ar dori să le audă de la partenera sa

Uneori, gesturile mici sunt atât de importante! Iată 8 lucruri pe care i le-ai putea spune și tu iubitului tău dacă vrei ca el să te iubească!
  • Publicat:
8 lucruri pe care orice bărbat și-ar dori să le audă de la partenera sa
Sursa foto: shutterstock

Chiar dacă într-o relație femeile sunt cele care așteaptă cel mai des complimente din partea partenerilor, ei bine, adevărul este că și lor le place să fie apreciați, încurajați sau lăudați pentru tot ceea ce fac. Dacă și tu vrei să îți consolidezi relația de cuplu, iată ce expresii poți folosi pentru a-i arăta partenerul că îl iubești! 

8 lucruri pe care el vrea să le audă de la tine

Am încredere în tine

Adevărul este că, dacă un bărbat este neîncrezător, el se va simți constant nesigur de relație. Însă, dacă el va ști că tu ai încredere în el, cu siguranță se va simți de neoprit și poate va duce și relația la un alt nivel.

Poți avea încredere în mine

Încrederea este un element esențial într-o relație și trebuie să existe de ambele părți. Ambii parteneri trebuie să aibă deplină încredere unul în celălalt și să ofere confirmări. Însă și această încredere trebuie verbalizată. Spune-i și tu partenerului tău cât poți de des că se poate baza pe tine, că ești acolo oricând pentru el și că poate avea deplină încredere în tine și în susținerea ta!

Apreciez tot ce faci pentru mine

Oricine ar trebui să simtă că eforturile pe care le depune sunt importante, mai cu seama dacă facem referire la relațiile de iubire. Să îi spui partenerului tău că apreciezi tot ceea ce face pentru tine este un lucru minunat care îl va stimula să aibă în continuare un comportament frumos.

Mulțumesc

Indiferent că îți face cafeaua dimineața sau îți ține portiera deschisă când cobori, tu spune-i cât de mult apreciezi că face acest lucru. Chiar dacă par lucruri aparent simple, recunoștința este cheia unei relații care se vrea a fi de lungă durata. Fii specifică și arată-i clar pentru ce îi mulțumești! Va face acel lucru mai des, vei vedea!

Mă simt atât de norocoasă să te am lângă mine

Dacă într-adevăr te simți norocoasă să ai un partener minunat alături, ar trebui să îi spui acest lucru. Bărbații se mândresc de regulă dacă știu că au putut schimba viața unei femeie în bine. Și se vor simți și ei la rândul lor fantastic!

Sunt aici pentru tine, te ascult

Probabil că și tu ți-ai dat seama că bărbații comunica diferit. Deseori tind să se închidă într-o carapace a lor sau să fie reticenți. Când vezi că se întâmplă acest lucru, nu-l cicăli. Stai deoparte și asigura-l că ești acolo, oricând disponibilă pentru el, pentru a-l asculta, a-i fi alături. Oferă-i securitate și nu îl judeca.

Sunt alături de tine

Când lucrurile devin complicate pentru el, tu fii în spatele lui! Găsește un mod prin care să-i poți arată că eșți alături de el, susține-l! Acest lucru va conta enorm în relația noastră și va duce la o mai bună cooperare, intimitate sau muncă în echipa.

Sunt mândră de tine

Potrivit specialiștilor, bărbații pot fi extrem de sensibili în chestiuni de performanță. Își fac adesea griji că își pot dezamăgi partenerele. De aceea, dacă îi vei spune partenerul tău că este cel mai bun, mai iubitor, mai capabil, el se va simți puternic, încrezător, indestructibil. Amintește-i chiar acum că face o treaba excelentă la birou, acasă, în relație și că ești cu adevărat mândră de el!

Sursă: hernorm.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân