Castiga increderea partenerului tau!

Despre barbati se stie ca nu prea se simt confortabil cand vine vorba de impartasirea sentimentelor. In schimb, femeile pot vorbi ore in sir despre sentimentele, visele si temerile lor. Daca barbatii sunt mai putin inclinati sa faca astfel inseamna ca tre
  • Publicat:
Castiga increderea partenerului tau!
Castiga increderea partenerului tau!

Femeile se asteapta ca in momente de slabiciune sa fie sustinute si protejate, pe cand barbatii se asteapta sa fie atacati in momente de vulnerabilitate. Daca vrei ca barbatul din viata ta sa iti impartaseasca sentimentele si temerile sale, trebuie mai intai de toate sa ii castigi increderea.

Pentru a castiga increderea partenerului este nevoie de timp si efort. Increderea este usor de pierdut si foarte greu de refacut, dar merita tot efortul pentru ca resplata este relatia la care ai visat. Increderea va permite amandurora sa va aratati adevarata personalitate. In ciuda tuturor trucurilor pe care le punem in practica in incercarea de a impresiona la inceputul relatiei, intimitatea este bazata pe cunoasterea  reala partenerului.

Daca vrei ca iubitul tau sa fie mai deschis fata de tine in ceea ce priveste propriile sentimente si temeri, este necesar ca si tu sa fii mai deschisa fata de el. Fii sincera si asigura-te ca  poate avea incredere in raspunsurile tale. Nici barbatii si nici femeile nu pot citi gandurile. Daca te intreaba daca esti fericita si raspunsul tau este “da”, cand de fapt tu simti contrariul, el nu are de unde sa stie. Atunci cand spui “da”, ai grija chiar sa insemne “da”. Exista un mit conform caruia daca partenerul te iubeste cu adevarat va sti instinctiv totul despre tine. Pur si simplu nu este adevarat.

Lasa-l sa vorbeasca!
Trebuie sa stie ca atunci cand vrea sa iti vorbeasca despre ceea ce simte va fi ascultat. Rezista tentatiei de a comenta ceea ce spune pana in momentul in care a terminat ceea ce avea de zis. Gandeste-te la momentele in care ii spui ceva si el nu vrea decat sa iti rezolve problemele chiar in timp ce ii povestesti. Iti amintesti cat de mult apreciezi cand te lasa sa termini ceea ce ai de spus? Si el apreciaza acelasi lucru.

Ofera-i siguranta!
Intreaba-te daca se simte in siguranta impartasindu-ti sentimentele. Daca iti spune ca este ingrijorat de ceea ce se intampla la locul sau de munca sau de faptul ca nu stie cum sa repare masina, cum reactionezi? Daca isi deschide sufletul in fata ta si iti arata slabiciunile trebuie totusi sa se asigure ca il vei respecta in continuare. Asigura-l ca ai incredere in abilitatile sale si ca vei fi mereu alaturi de el. Cand iti spune ca decizia pe care a luat-o s-a dovedit a fi una gresita, raspunsul tau nu trebuie sa fie: “ti-am spus eu!”. Spune-i ca apreciezi faptul ca iti spune ce are pe suflet si ca este sincer cu tine. Indiferent de ceea ce iti spune trebuie sa il asiguri ca esti alturi de el si ca secretele sale sunt in siguranta. Trebuie sa stie ca ceea ce ii spui va ramane doar intre voi doi. Relatiile de durata sunt cladite pe incredere, iar increderea trebuie sa treaca testul timpului. Daca exista riscul minim ca ceea ce ti-a spus el sa fie subiectul de discutie la urmatoarea intalnire intre fete la care participi, cu siguranta are motive serioase sa nu iti mai spuna nimic data viitoare.

Dezvoltarea increderii
Increderea nu vine de la sine intre doua persoane, chiar daca acestea se iubesc. Este nevoie de efort, iar daca ai avut de suferit in trecut poate fi cu atat mai dificil. Trebuie sa ii arati partenerului ca ai incredere in el si ca si el poate avea incredere in tine. Daca stie ca il vei asculta fara sa il judeci si ca secretele sale sunt in siguranta la tine, va fi dispus sa avansese in ceea ce priveste destainuirile.

Articol exclusiv online

Urmărește CSID.ro pe Google News
Protectie sexuala vs placere
Protectie sexuala vs placere
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân