5 motive pentru care o femeie poate refuza o a doua întâlnire

  • Publicat:
5 motive pentru care o femeie poate refuza o a doua întâlnire
Sursa foto: shutterstock

Prima impresie întotdeauna contează! Mai ales atunci când vorbim de o întâlnire amoroasă. Astfel că, în funcție de cum decurge aceasta, o femeie va ști dacă va dori să te mai vadă și a două oară. Iată la ce să fii atent, dacă ești bărbat și nu vrei să gafezi. 

5 motive pentru care o femeie te poate refuza ca bărbat

Consumul ridicat de alcool

A consuma excesiv alcool la o primă întâlnire poate fi un aspect respingător pentru o femeie. Nimic de zis, un pahar de vin la o cină în doi sau chiar două, dacă întâlnirea este interesantă, sunt permise. Însă, dacă bărbatul nu își cunoaște limita, iar efectele paharelor în plus vor fi umbri comportamentul său civilizat, acest lucru îl va arunca pe bărbat în dizgrație.

Laude asupra situației sale materiale

Atunci când o femeie iese la o întâlnire, își dorește să îl cunoască pe omul care stă în față ei: să îi descopere povestea, să descopere cine este el cu adevărat. Unii bărbați își doresc atât de mult să impresioneze, încât apelează la el mai greșit aspect: situația materială.

Cu cât te vei lăuda mai mult cu banii pe care îi faci sau cu funcția pe care o deții, cu atât vei pune o femeie pe fugă.

Citește și: Cum să faci cea mai bună impresie la o primă întâlnire

Folosirea excesivă a telefonului mobil

Atunci când ieși la un prim date, prioritate ar trebui să fie femeia din fața ta. Să fii dispus să o cunoști, să îi adresezi cât mai multe întrebări, să ai cât mai multe curiozități. Dacă tu vei petrece mai mult timp pe telefon, părând complet dezinteresat de partenera ta, ei bine, acest lucru nu va impresiona! Ba dimpotrivă! Va îneca șansele tale de reușită.

Felul în care bărbatul vorbește despre fosta iubita

Înainte de toate, să pornim să aici: nicio femeie nu își dorește să iasă cu un bărbat care este încă ancorat în trecut. Fiecare om trebuie să treacă peste relația anterioară, să se vindece și apoi să iasă din nou la întâlniri.

Mai mult, dacă nu numai că o menționezi des pe fosta iubita, dar vorbești și urât la adresa ei, cu atât mai mult vei da greș ca bărbat. Nicio femeie nu va aprecia un bărbat care aruncă totul în spatele fostei iubiri, dorind să iasă el curat din poveste.

Citește și: 3 lucruri pe care oricine le observă la tine la prima întâlnire

Lipsa bunelor maniere

Pentru a ieși la o întâlnire, e nevoie să ai bunele maniere la purtător. Pentru ca o femeie să își dorească să te cunoască, trebuie să vadă că ești un om respectuos și că îți dorești să te implici. Dacă ea va vedea că îl tratezi pe cel ce va servește la masă nepoliticos, va fugi mâncând pământul! O a două întâlnire nu vei mai vedea!

Surse: Your Tango, N Opera News, Psychology Today

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”