5 lucruri pe care orice femeie ar trebui să le facă înainte de a se căsători

  • Publicat:
5 lucruri pe care orice femeie ar trebui să le facă înainte de a se căsători
Sursa foto: shutterstock

O căsătorie implică multă responsabilitate, este un angajament real. Menit a dura pe viață. Însă, înainte de asta, ai face bine să bifezi următoarele! 

Lucruri pe care orice femeie ar trebui să le facă înainte de căsătorie

Mergi la un blind date

Să mergi la o întâlnire cu un tip necunoscut poate fi o experiență interesantă. Însă, fie că așteptările îți vor fi confirmate sau nu, fie că poate ieși ceva de vis ori de coșmar, fie că va fi amuzant sau îngrozitor de plictisitor, în mod clar va fi INCITANT! Experimentează și tu, așadar, cel puțin odată în viață o asemenea întâlnire.

Citește și: Prima întâlnire: 12 sfaturi pentru o întâlnire reușită

Construiește-ți viața la care visezi fără ajutorul vreunui partener

În acest fel, atunci când el va apărea în viața ta, tu vei fi deja pe picioarele tale. Vei fi independentă. Sigură pe tine. Nu vei vrea decât să iubești și să fii iubita. Iar asta îți va aduce plus valoare în ochii partenerului. 

Învață să gestionezi conflictele

Conflictele, discuțiile în contradictoriu sau tensiunile vor fi nelipsite. Din fiece relație. Ai grijă ce cuvinte folosești. Odată rostite, nu le mai poți lua înapoi. Căsnicia este ceva la care ai de muncit continuu, de construit cărămidă cu cărămidă. Într-o căsnicie nu te comporți copilărește, nu îți iei lucrurile și pleci.

Ci rămâi, gestionezi, ierți și mergi la departe. 

Citește și: 5 metode simple prin care poți dezamorsa conflictele în mod eficient

Învață să ai o relație cu tine, în afara relației de cuplu

Să petreci timp cu tine este esențial. Să ai pasiuni, hobby-uri, lucruri care te fac fericită e minunat. Lasă deoparte așteptările nerealiste și încurajează-l și pe partenerul tău să își facă timp pentru ce iubește. Astfel, veți avea o relație sănătoasă și în plină armonie unul cu celalalt.

Dar asigura-te că te preocupi și de relația ta

Nu neglija nici relația de cuplu. Da, este important ca o zi pe săptămâna să te preocupi de tine, să ieși la shopping, să mergi la cursul preferat de actorie sau să pictezi. Să faci ce îți bucură sufletul. Însă, în egală măsură, atunci când ajungi acasă, e important să fii prezentă. Să petreci timp de calitate cu partenerul tău. Să gătiți împreună, să ieșiți în oraș, să vă uitați la filme îmbrățișați, etc.

Intimitatea trebuie să fie vitală.

Citește și: 5 moduri prin care îi poți arăta cât de mult înseamnă pentru tine fără a scoate un cuvânt

Surse: Brides, Women’s Health Mag

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân