Toamna este momentul ideal pentru manifestare. Iată cum să îți formulezi intențiile chiar de la 1 septembrie

  • Publicat:
Toamna este momentul ideal pentru manifestare. Iată cum să îți formulezi intențiile chiar de la 1 septembrie
Sursa foto: profimedia

Toamna este perioada ideală pentru manifestare. Serile sunt mai lungi, briza răcoroasă începe să își facă simțită prezența, iar natura începe să se transforme încet și sigur… Toate acestea nu ne fac decât să fim mai orientați/e către spiritualitate.

Potrivit specialiștilor, putem manifesta prin diverse moduri: prin metoda jurnalului, prin cea a panoului de vizualizare sau prin cea a afirmațiilor. Desigur, aplicate împreună nu pot duce decât la reușită.

Obiceiuri pentru manifestare pe care să le aplici în această toamnă

Practicarea gratitudinii

Atunci când îți faci timp să apreciezi ceea ce ai reușit să culegi deja în viața ta, Universul te va recompensa înzecit. O atitudine de recunoștință amplifică energia bună a manifestării, susțin specialiștii în spiritualitate.

Reflectarea profundă

Toamna este un moment excelent pentru a face un pas înapoi și a reflecta asupra dorințelor tale. Ia-ți câteva momente în fiecare zi și proiectează-ți dorințele. Respiră adânc, meditează și transmite în Univers exact ceea ce îți dorești. Imaginează-ti apoi acele dorințe îndeplinite. Cum te simți în starea de dorința îndeplinită? Fantastic, nu? Rămâi în această stare.

Acțiunile clare

Desigur, manifestarea fără ACȚIUNE nu există. Pentru ca ea să funcționeze, trebuie să fii determinat/ă să actinezi în consecință. Fiecare acțiune te va aduce mai aproape de visul tău (dorința îndeplinită).

Conexiunea cu natura

Toamna este momentul în care natura își pregătește resursele. Așadar, plimbările îndelungi în natură, meditațiile în aer liber, contemplarea frumuseții primelor frunze căzute… toate acestea te ajută să te conectezi cu natura mama și să îți hrănești tot mai mult dorințele.

5 afirmații puternice pentru manifestare pe perioada toamnei

  1. „Toamna aduce cu ea schimbarea, iar eu îmbrățișez cu bucurie transformarea din viața mea.”
  2. „Precum copacii care își pierd frunzele, eu las să plece trecutul și mă bucur de prezent, creându-mi un viitor plin de bucurie și realizări.”
  3. „Fiecare răsărit de soare de toamna mă încarcă cu energie pozitivă și mă îndreptățește să-mi urmez visurile cu pasiune și hotărâre.”
  4. „Fiecare pas pe care îl fac spre îndeplinirea viselor mele este susținut de forță naturii și de energia toamnei.”
  5. „Precum frunzele toamnei care cad cu grație, eu mă desprind de limitările mele și mă aventurez în necunoscut cu curaj și încredere.”

Citește și: Ce este un jurnal de manifestare și cum te poate ajuta el să-ți împlinești visurile?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân