Secrete pe care bărbații le împărtășesc doar cu prietenii

  • Publicat:
Secrete pe care bărbații le împărtășesc doar cu prietenii
Sursa foto: profimedia

Da, inclusiv bărbații au secrete! Secrete pe care preferă să le împărtășească doar cu prietenii. Descoperă câteva dintre acestea!

Poate că li s-a spus încă de la o vârstă fragedă că trebuie să țină anumite lucruri doar pentru ei. E o practică obișnuită să li se repete că bărbații nu plâng, spre exemplu. Așa că e de înțeles de ce la maturitate se pot confrunta cu blocaje emoționale.

5 lucruri pe care bărbații le ascund de femei

Bărbații pot vorbi despre…

Pasiuni care ție nu îți plac

Da, bărbații pot avea anumite pasiuni pe care tu să nu le înțelegi ca parteneră sau, și mai grav, să le detești. Cu prietenii lor pot vorbi ore în șir despre gadgeturi, despre pescuit, despre mașini… în general despre tot ce LOR le aduce bucurie.

Frici sau nesiguranțe personale

Fie că e vorba de temeri legate de finanțe, de viitor, de aspectul fizic, bărbații pot discuta liber cu prietenii apropiați despre toate acestea.

Citește și: Bărbații – ce complexe de frumusețe au? Nu o să crezi ce îi nemulțumește

Aspirații sau visuri îndrăznețe

Secretele sau aspirațiile înalte sunt, de asemenea, rezervate discuțiilor cu prietenii apropiați. Acestea pot include lucruri legate de carieră, business sau realizări personale importante.

Amintiri semnificative

Discuțiile lungi la bere despre amintiri pot aduce la suprafață emoții profunde, doar de bărbați experimentate. Și chiar dacă pare greu de crezu, ei bine, bărbații pot vorbi ore în șir despre momentele care i-au marcat, despre foste relații, despre impasuri și despre modul în care toate acestea i-au influențat.

Chiar și despre… momente emoționante din relația de cuplu

Da, poate că nu le va vorbi cu tine, dar în mod clar le va vorbi cu acel prieten de încredere. Bărbații au tendința asta, de a deschide subiecte despre nevoile, temerile sau frustrările lor.

Citește și: De ce bărbaţii şi femeile au percepţii diferite despre prietenie VIDEO

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân