Shopping online – totul la un click distanta

Dupa ce se completeaza numarul cardului bancar, un simplu“click” are puterea unui baghete magice ce aduce: haine, bilete la concerte sau de avion, carti, computere, mancare etc. Toate on-line.
  • Publicat:
Shopping online – totul la un click distanta
Shopping online – totul la un click distanta
Dupa ce se completeaza numarul cardului bancar, un simplu”click” are puterea unui baghete magice ce aduce: haine, bilete la concerte sau de avion, carti, computere, mancare etc. Toate online.

Cine ma cunoaste bine stie ca sunt o impatimita a shoppingului si ca pentru mine un an poate fi caracterizat (si) prin periodicele obsesii pe care le dezvolt: haine, mancare sanatoasa, excursii si iar haine. Acum sunt pasionata de opera, asa ca saptamanal cumpar bilete (online pentru a scuti timp).

Si cu toate acestea, nu sunt adepta shoppingului on-line de haine, incaltaminte sau accesorii. Acum 2 ani, am cumparat prima oara cu ajutorul computerului o rochie si o fusta vintage. Am fost multumita de rezultat desi este de preferat sa analizezi foarte atent astfel de haine. Chiar daca nu te deranjeaza calitatea, mirosul lor poate fi un inconvenient.

Detalii care fac diferenta

In urmatorii ani, am pastrat distanta vizavi de shoppingul on-line si am preferat sa descopar comori vestimentare prin magazine mici de pe bulevarde mari, outleturi, ateliere de designer sau magazine cu discount.

Prin natura meseriei de stilist, observ fiecare detaliu al unei haine, analizez cusaturile, incerc sa inteleg povestea pe care autorul a vrut sa o creeze, studiez materialele, insa observ pana si cele mai mici imperfectiuni sau pete. (Recomand tuturor sa fie atenti la astfel de detalii!).

Deci pentru un cumparator avizat, nevoia de a pune mana pe o piesa inainte de a tasta codul PIN este vitala. Pentru ca setea de shopping si de cunoastere nu se potoleste usor, am incercat senzatiile cumparaturilor online de curand, comandand cateva piese aflate la reduceri de pe un site foarte apreciat.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Singura printre straini
Singura printre straini
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân