Invata sa iti iubesti corpul!

Corpul tau este special, unic - nu exista nimeni in intreaga lume care sa arate ca tine. Nici macar gemenii nu sunt absolut identitci din punct de vedere fizic. De aceea este foarte important sa te iubesti asa cum esti. De indata ce vei invata sa iti iube
  • Publicat:
Invata sa iti iubesti corpul!
Invata sa iti iubesti corpul!

Pune in valoare calitatile!
Este mai usor sa iti iubesti corpul cand stii ca te prezinti lumii in cea mai buna “varianta” a ta. Si nici nu e nevoie de prea mult efort. Foloseste machiajul pentru a evidentia cele mai bune trasaturi ale tale, investeste intr-un stil care sa te avantajeze cat mai mult: o tunsoare care ti se potriveste si haine care sa iti puna in valoare calitatile fizice.

Ai grija la postura!
Daca mergi cu capul plecat si cu umerii aplecati in fata, asa te vor percepe persoanele din jurul tau. Adopta o postura prin care sa iti pui in valoare corpul. Mergi dreapta, trage umerii in spate si priveste inainte. Nu numai ca efectul asupra oamenilor va fi unul cu totul diferit, dar iti vei putea schimba in bine si starea de spirit.

Fii realista!
Nu te mai gandi ca in cazul in care vei slabi cateva kilograme sau vei merge la sala in fiecare zi sau daca iti vei face un implat cu silicoane, totul va fi diferit. Daca vei gandi astfel, nu iti vei accepta niciodata corpul asa cum este si vei astepta mereu momentul in care vei arata perfect, care nu va veni niciodata. Corpul tau este minunat asa cum este acum.

Ingrijeste-te!
Corpul tau este ceea ce te deosebeste la prima vedere de alte persoane, prin urmare, asigura-te ca ii acorzi atentia cuvenita. Fa-ti din cand in cand o masca faciala, un tratament de infrumusetare sau mergi la un salon de masaj. Toate acestea te vor face sa te simti minunat, ceea ce nu va trece cu siguranta neobservat de ceilalti.

Somnul de frumusete
Organismul uman este o adevarata minune a naturii, dar pentru a functiona la un nivel optim, are nevoie de odihna. De aceea este foarte important sa dormi suficient, mai ales pentru ca in timpul noptii organismul tau trece printr-un proces esential de refacere la nivel celular.

Fa miscare!
Daca te mentii in forma cu ajutorul exercitiilor fizice, vei arata si te vei simti mai bine. Exercitiile fizice regulate stimuleaza producerea endorfinelor, hormonii care te fac sa te simti bine. Iar daca te simti bine ai mai multa incredere in tine si vei avea o parere mai buna despre corpul tau.

Iubeste-te!
Nu te mai compara cu alte persoane. Daca faci acest lucru, intotdeauna te vei simti intimidata. Invata sa iubesti tot ceea ce inseamna corpul tau si aminteste-ti ca esti frumoasa asa cum esti.

Nu-ti lasa imaginatia s-o ia razna!
Poate crezi ca nasul tau este prea lung, ca fundul tau este prea mare sau ca burta iti iese in afara. Dar gandeste-te la toate acestea cu mai multa atentie – poate fi totul numai in mintea ta. Observi aceste lucruri si la alte persoane? Sunt sanse mari ca raspunsul sa fie “nu”, ceea ce arata ca oamenii nu te privesc atat de aproape cum te privesti tu si cu siguranta nu te studiaza asa cum o faci tu. Si chiar daca ar face acest lucru, faptul ca ai putina burtica nu ii va determina sa-si schimbe parerea despre tine.

Articol exclusiv online

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Terapia prin culori
Terapia prin culori
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân