Hai frumoaso, sa-ti zic viitorul…

Recunoaste, ca instinctiv, de cate ori ai ocazia sa consulti un horoscop nici nu te gandesti sa nu o faci. Ca sa nu mai vorbim de o intalnire cu cineva care se pricepe la ghicitul in palma sau in cafea... Si nici nu-i de condamnat, doar suntem femei si ar
  • Publicat:
Hai frumoaso, sa-ti zic viitorul...
Hai frumoaso, sa-ti zic viitorul...

Ce zice azi la zodia mea?
Tragi cu putere revista din mana colegei care nici nu a apucat prea bine sa se dumireasca unde e cu plus si unde e cu minus. Simti privirea ei un pic dusmanoasa, dar nu te poti abtine si pe nerasuflate parcurgi randurile din dreptul zodiei tale. Nu esti prea incantata de ce e scris si pasezi revista mai departe. Dupa ce toata lumea e lamurita ce si cum si se comenteaza pe marginea celor aflate se consulta si agenda de lucru pentru ziua respectiva. Poate ca prezicerile astrale te vor ajuta sa descurci itele complicate ale job-ului solicitant.

Intoarce cana, vezi ce zice
Esti mare amatoare de cafea de felul tau? Daca raspunzi cu da, atunci incearca, in caz ca se iveste ocazia, sa afli secretul ascuns in cana de cafea. O data intoarsa, cana din care ai baut devine extrem de pretioasa gratie tainelor ce asteapta sa fie descifrate. Raspunsurile inspirate si despre tot si toate iti vor capta atentia si-ti vor da de gandit. Nu rata un astfel de ghicit si lasa-te „descoperita” de toate semnele si figurile ce apar pe fundul unei cesti.

Dama de caro si Juvete de pica
„Vino sa-ti ghicesc, cartile vorbesc si nu ne mintesc…” Sunt momente in viata fiecaruia cand o „vrajitoare”, fie ea de magie alba sau neagra, e solutia salvatoare fara doar si poate. Sa le descante, sa le imparta, sa le intoarca si sa rosteasca in cuvinte multe cum o sa se’ntample… Si ii dai crezare, fara ezitare, ca-l doresti cu ardoare…  Cartile sa zica ca este de pica…

Lasa sa vorbeasca liniile palmei!
Vrei sa stii cum stai cu amorul, sanatatea, cariera, daca or sa vina bani multi? Atunci afla ce e scris in palma cu privire la tot ce te framanta si nu-ti da pace. Stiinta ghicitului in palma, chiromantia, se practica din cele mai vechi timpuri prezicand despre destin. Semnele, atat cele ale mainii drepte, cat si cele ce tin de mana stanga, graiesc adevaruri despre persoana in cauza si nu numai. Asa ca merita sa stii tot ce ascund liniile mainilor tale.

Bob cu bob e ce-o sa fie
Stii despre ce e vorba, mai ales daca ai copilarit la bunici, la tara. Ghicitul in bobi este practicat cu pricepere de femeile de toate varstele care stiu cum sa rosteasca formula magica in timp ce amesteca in cerc cei 41 de bobi. Si chiar ai de ales – fasole, mazare, linte, dupa preferinte si sezon. Invata si da in bobi si tu! E funny!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Copiii si drama divortului
Copiii si drama divortului
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân