Dramuieste-ti bugetul cu inteligenta

Programul " Bugetul Familiei" se deruleaza in scolile din Romania si este structurat in opt sectiuni.
  • Publicat:
Dramuieste-ti bugetul cu inteligenta
Dramuieste-ti bugetul cu inteligenta

Pentru o utilizare inteligenta a resurselor financiare ale familiei, parintii si copiii au de acum la dispozitie un program de educatie financiara derulat in scolile din Romania, „Bugetul Familiei”.

In plus, profesorii care si-au inscris clasele de elevi in acest program, sunt invitati sa viziteze site-ul www.bugetulfamiliei.ro ca instrument de lucru la clasa.

Site-ul este principalul instrument in acest demers, care isi propune sa aduca mai aproape de consumatori notiunile de baza ale lumii financiare moderne si sa le ofere acestora instrumente practice de calcul al bugetului personal, familial precum si modalitatile in care pot evita situatii de supraindatorare.

El este structurat in opt sectiuni (buget, plan de viata, economii, credit, asigurari, taxe, pensie, legislatie), care ofera in premiera un ghid accesibil oricui doreste sa invete sa-si administreze corect banii sai si ai familiei sale.

„Bugetul Familiei” este un program lansat de Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania (APC Romania) si Junior Achievement Romania si se desfasoara sub patronajul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor.

El este derulat in colaborare cu Centrul European al Consumatorilor Romania si compania de credite de consum Provident Financial Romania.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Adevaruri negre despre munca de noapte
Adevaruri negre despre munca de noapte
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”