Ce să îți permiți în 2023 pentru a fi în deplină armonie cu tine

  • Publicat:
Ce să îți permiți în 2023 pentru a fi în deplină armonie cu tine
Sursa foto: pexels

2023 poate fi anul tău dacă iei aceste 5 decizii. E timpul să devii cea mai importantă persoană din viața ta!

5 permisiuni pe care să ți le acorzi în 2023 pentru o viață mai bună

Permite-ți să nu mai deții întotdeauna controlul

De câte ori nu ți s-a întâmplat să te stresezi pe seama unor lucruri care nu țineau neapărat de tine? Oricât ai încerca, nu poți controla totul în viață. Nu poți controla nici partenerul, nici ce se întâmplă la serviciu și nici în familie. Nu îți mai consuma, așadar, energia pe ce nu stă în puterea ta să controlezi. Lasă lucrurile în firescul lor.

Permite-ți să respiri

Desigur, este important să muncești, să vrei să crești, să construiești, însă la fel de important este să te și odihnești. Ia-ți câteva zile libere și deconectează-te de la ceea ce faci. Dormi suficient, ieși la o plimbare, acordă-ți câteva clipe pentru pasiunea aia pe care o îndrăgești, petrece mai mult timp în natură, dar nu uită de tine. Nu te pierde în muncă.

Citește și: Ai grijă de tine! Lasă să mai trăiască și sufletul tău!

Permite-ți să faci pace cu trecutul

Lasă în trecut și relațiile care nu au mers, și oamenii toxici care te-au rănit, și experiențele mai puțin plăcute care nu au funcționat pentru tine. Practică recunoștința și trăiește frumos, fără resentimente, fără incărcări energetice negative gratuite. Debarasează-te de tot ce nu îți mai face bine și alege să te prioritizezi pe tine de AZI.

Permite-ți să îți vezi calitățile și nu doar defectele

Uită-te în oglindă și permite-ți să vezi cât de puternică ești, câte lucruri extraordinare ai realizat! De multe ori, uităm ce face bine și punem focusul pe ce nu ne iese, pe neajunsuri, pe lipsuri.

Nu ezita să faci o lista cu toate lucrurile frumoase pe care le-ai realizat. Și citește-o în fiecare zi. Permite-ți să vezi cât valorezi.

Citește și: Secretul unei vieți împlinite? Fii recunoscătoare pentru tot ce ai!

Permite-ți să îți trăiești viața așa cum vrei

Învață să spui „NU” atunci când nu mai ești fericită sau te afli într-un mediu care nu îți mai face bine. Permite-ți să pleci, să te pui pe primul loc și să fii atentă la nevoile tale proprii. Setează-ți propriile limite, doar acele reguli care te  mulțumesc pe tine.

Surse: Declutter The Mind, Medium, Iron Hack

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Protecția solară pe înțelesul tuturor