5 motive pentru care femeile pot arăta mult mai bine la 30 decât o fac la 20 de ani

  • Publicat:
5 motive pentru care femeile pot arăta mult mai bine la 30 decât o fac la 20 de ani
Sursa foto: pexels

Chiar dacă la 20 de ani, ți se pare că nimeni nu mai e ca tine, la 30 însă realizezi de fapt că arăți cel mai bine, te simți cel mai bine, ești cea mai bună versiune a ta! Iată mai multe motive pentru care la vârstă de 30 de ani arăți splendid. Poate te regăsești! 

Motive pentru care femeile arată mai bine la 30 decât la 20 de ani

Au o atitudine mai detașată față de vârstă și nu numai

Oricât de ciudat ar putea suna, odată cu vârsta, noi femeile începem să tratăm cu o mai mare detașare totul: cifrele din buletin, părerile celor din jur, relațiile, suntem mai încrezătoare în forțele proprii și ne facem din ce în ce mai puține griji în privința a ceea ce transmitem în societate. 

Sunt în deplină acceptare de sine

Ne acceptăm corpul, imperfecțiunile și defectele. Știm exact ce ne flatează formele și cum să ne punem în evidență trupul. Avem curajul de a experimenta, dar o facem mereu în beneficiul nostru. Știm exact ce ni se potrivește și ce nu, ne-am descoperit stilul personal, l-am șlefuit și ne simțim mai bine ca oricând în propria noastră piele.

Citește și:  Acceptarea: ce este și cum o putem atinge

Se respectă mai mult

Am învățat să trecem prin episoadele mai puțin plăcute cu toleranță și mai mult cumpăt, ne plângem mai puțin și nu ne mai lăsăm călcate în picioare sau folosite. Azi știm cât valorăm, dar și cât merităm de la viață!

Citește și: Îngrijirea pielii la 30 de ani: ce produse trebuie să-ți cumperi

Știu exact ce vor de la viață și de la ele însele

Poate că la 20 de ani poți fi confuză: ai multe hobby-uri și nu știi de ce să te apuci mai întâi, încă nu ți-ai găsit identitatea profesională sau vocația, te îndrăgostești de primul tip care prezintă puțin interes. Ei bine, la 30 de ani, toate aceste lucruri se schimbă! Înveți să ai încredere în capacitatea și-n potențialul tău, ai obiective bine stabilite și știi și cum să ajungi la împlinirea lor. 

Au mai multă grijă de ele

Da, la 20 de ani încă mănânci fast food, stai la plajă excesiv și pierzi nopțile. La 30 de ani însă ești mai atentă la nutriție, la orele de somn, la starea ta de sănătate. Iar acestea se văd pe chipul și pe corpul tău! Îți cunoști valoarea și știi să ai grijă de tine, că un tot. De trupul tău, de mintea ta, de sufletul tău. Și ce poate fi mai frumos de atât?

Citește și: 5 motive pentru care femeile pot arăta mult mai bine la 30 decât o fac la 20 de ani

Surse: BrightSide, Times of India, Life Hack

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân