20 afirmații pozitive care te ajută să ai bani suficienți, iubire și succes

Cuvintele contează. Și mai ales cele pe care vi le adresați minunt de minut.
  • Publicat:
20 afirmații pozitive care te ajută să ai bani suficienți, iubire și succes
Tu cum vorbești cu tine zilnic? Sursa foto: shutterstock

O viață bună aparține celora care îți doresc asta. Și mai ales celor care cred în asta. Și foarte important viața bună este care cred cu adevărat că merită. Iar construcția vieții pornește de la ceea ce gândim , afirmăm și facem. De la Oprah, la vecina de bloc – auzim despre puterea afirmațiilor pozitive. Și ele chiar funcționează. Dar nu înlocuiesc tratamente medicamentoase, psihoterapie. Ci modelează gândurile, emoțiile, perspectiva prezentului, a viitorului.

Afirmațiile pozitive sunt afirmații care vă pot ajuta să înveseliți perspectiva asupra lumii atunci când vi le spuneți în mod regulat sau le scrieți într-un jurnal. Deși afirmațiile nu înlocuiesc ajutorul profesional, cum ar fi terapia, atunci când vă confruntați cu anxietate sau depresie sau alte afecțiuni, cei care jură pe puterea limbajului constată că acesta le crește stima de sine și le îmbunătățește starea de spirit.

Afirmațiile pozitive ajută la creșterea stimei de sine

Atunci când faceți afirmații pozitive luptați împotriva stresului și creșteți stima de sine. Pe măsură ce înaintați în proces, puteți să construiți propriile afirmații. Iată câteva afirmații folosite și recomandate la cursurile de dezvoltare personală. ”Devin cea mai bună variantă a mea zi de zi!” ”Sunt în stare de flow!” ”Sunt în pace și armonie cu copiii mei interior! ”Sunt în siguranță în mintea și corpul meu oricând și oriunde”, ”Sunt o prioritatea în viața mea și o prioritate în viețile celorlalți”, ”Atrag bărbații/femeile potrivite pentru mine mereu”, ”Sunt mereu în locul și la momentul potrivit”.

Afirmații pozitive pentru creșterea veniturilor

”Iubesc banii și banii mă iubesc pe mine”, ”Veniturile mele cresc constant”, ”Atrag prosperitatea și abundența cu ușurință în viața mea”, ”Mă bucur de abundență, bani, prosperitatea în fiecare zi”. ”Sunt mereu bine plătit pentru munca mea”, ”Banii sunt mereu suficienți și vin ușor către mine”. ”Mulțumesc pentru cadouri”. ”Mulțumesc că am găsit așa ușor și repede jobul ideal”

Afirmații pozitive pentru atragerea unui partener/parteneră

”Mulțumesc pentru relația de iubire perfectă pe care o trăiesc chiar acum”, ”Mulțumesc că partenerul meu mă sprijină și mă susține în tot ceea ce fac”, ”Mulțumesc pentru vacanța minunată petrecută cu iubitul/iubita mea în Spania *sau unde dorești”, ”Mulțumesc pentru relația coerență inimă creier cu partenerul meu”.

Surse: Oprah

Louise Hay

Roxana Borz 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân