Toată viaţa ai curăţat portocala GREŞIT!

Nu credeam că există mai multe moduri prin care poţi curăţa o portocală, iar pe mine una, mă enerva atât de tare tot acel proces în urma căruia rămâneam lipicoasă şi cu degetele complet portocalii, încât preferam să nu mănânc deloc portocale!
  • Publicat:
  • Actualizat:
Toată viaţa ai curăţat portocala GREŞIT!

Nu credeam că există mai multe moduri prin care poţi curăţa o portocală, iar pe mine una, mă enerva atât de tare tot acel proces, în urma căruia rămâneam lipicoasă şi cu degetele complet portocalii, încât preferam să nu mănânc deloc portocale!

Dar acum, recunosc, mă voi pune serios pe consumul acestor delicatese portocalii! Căci acest mod de curăţare este cel mai simplu şi inventiv lucru pe care l-am descoperit în ultimul timp!

Această tehnică funcţionează cel mai bine cu mandarine, dar cu siguranţă va funcţiona şi în cazul portocalelor. Tot ce trebuie să faci este să tai capetele portocalei, să faci o incizie în mijlocul de sus al fructului rămas şi apoi să îl desfaci, pur şi simplu!

Vezi mai jos „procesul” exact!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”