Iasmina Halas s-a confruntat cu acneea severă la maturitate: „Am rămas cu niște semne destul de neplăcute de care încerc să scap cu orice preț”

  • Publicat:
Iasmina Halas s-a confruntat cu acneea severă la maturitate: „Am rămas cu niște semne destul de neplăcute de care încerc să scap cu orice preț”
Sursa foto: instagram @iasminahalas

Iasmina Halas a ajuns în atenția publicului în urma căsătoriei cu fotbalistul Cristian Daminuță. Astăzi, fosta soție a acestuia ne-a acordat un interviu exclusiv în care ne-a dezvăluit faptul că, pe fond emoțional, s-a confruntat cu acneea. Și nu cu orice formă de acnee, ci cu cea mai severă. Iată ce ne-a dezvăluit vedeta.

Iasmina Halas s-a confruntat cu acneea severă la maturitate

CSID: La ce vârstă au început problemele cu acneea? Și care crezi că a fost cauza declanșării acesteia?

Iasmina Halas: Problemele cu acneea au început la vârsta de 26 de ani. Nu știu exact care a fost cauza pentru că, din punct de vedere medical, nu aveam nimic. Nu venea nimic din interior din spusele medicilor.

(…) Poate s-a datorat faptului că în acea perioada am avut parte de foarte mult stres și de câteva incidente neplăcute din cauza relației în care mă aflam.

CSID: Cu ce tip de acnee te-ai confruntat, mai exact? O formă ușoară sau una severă?

Iasmina Halas: M-am confruntat cu o acnee severă, dar nu pe întreaga față. Doar în zona obrajilor, pe frunte nu am avut nimic.

CSID: Ai ajuns imediat la un specialist sau ai încercat și tratamente după ureche?

Iasmina Halas: În primă fază am încercat tratamente după ureche, ascultam sfaturile tuturor pentru că fața mea arăta din ce în ce mai rău. Insă după ce am observat că nu am niciun rezultat, am luat decizia de a consulta un medic dermatolog.

CSID: Ce a funcționat în cazul tău?

Iasmina Halas: Mi-a fost recomandat un tratament medicamentos cu antibiotic, dar și câteva geluri și creme de curățare. Nu în ultimul rând, mi s-au schimbat anticoncepționalele pe care le luam.

CSID: Sunt multe tinere care încearcă diverse tratamente, fie găsite pe cont propriu, fie recomandate cumva în cabinetele medicale dar care nu reușesc să rezolve această problemă. Multe dintre ele ajung în situații disperate, mai ales dacă le afectează viața socială, emoțională. Ce le-ai spune lor astăzi?

Iasmina Halas: Sfatul meu pentru persoanele care se confruntă cu acneea este să aibă încredere în ele și să nu renunțe până nu ajung să scape de ea.

În momentul de față eu nu mai am probleme, însă am rămas cu niște semne destul de neplăcute de care încerc să scap cu orice preț. Am făcut câteva tratamente și ședințe cu laser, însă deocamdată rezultatele nu sunt cele dorite.

(…) Țin să menționez că m-a afectat extrem de tare situația în care am fost, având în vedere că nu am avut niciodată parte de așa ceva și nu credeam că o să mi se întâmple tocmai mie… dar am acceptat situația și acum caut orice soluție prin care să pot avea tenul de dinainte.

Citește și: Sensy, despre afecțiunea cu care s-a confruntat 15 ani: „99% din cauze au legătură cu dezechilibrul hormonal” INTERVIU EXCLUSIV

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân