Zodiile cu cel mai mare risc de a fi pe “lista de obraznici” a Moșului

În funcție de trăsăturile predominante de caracter, descoperă dacă te afli printre zodiile prezente pe "lista de obraznici" a lui Moș Crăciun. Zodia ta poate spune multe despre felul în care vezi perioada sărbătorilor de iarnă.
  • Publicat:
Zodiile cu cel mai mare risc de a fi pe “lista de obraznici” a Moșului
Zodiile cu cea mai mare posibilitate de a fi pe “lista de obraznici” a Moșului, potrivit astrologilor Sursa foto: Pexels

Crăciunul se aproprie cu pași repezi și majoritatea dintre noi așteaptă cu nerăbdare momentul despachetării cadourilor.

Despachetarea cadourilor de Crăciun probabil că este unul dintre cele mai așteptate momente ale acestei sărbători. Cu toate acestea, tradițiile susțin faptul că doar persoanele cuminți, care au făcut fapte bune pe tot parcursul anului, vor primi cele dorite.

Cu toții suntem puțin obraznici uneori, dar unii dintre noi ajung mai repede pe lista rea a Moșului. Află dacă zodia ta este în mod obișnuit mai predispusă la comportamente necorespunzătoare, pentru a afla dacă Moș Crăciun va fi darnic în acest an cu tine.

Zodia Fecioara

Fecioara este perfecționista zodiacului. Din această cauză, acest semn zodiacal vede Crăciunul ca pe o perioadă încărcată și anxioasă, cu foarte multe treburi de făcut și cu foarte mulți oameni care trebuie impresionați. Fecioara va reîmpacheta cadourile de sub brad, până va considera că totul arată perfect. Te va critica pentru modul în care despachetezi cadourile și va păstra toate fundițele pentru anul viitor.

Fecioara se află pe lista rea a Moșului din cauză că nu reușește să accepte ceea ce ea percepe ca imperfecțiuni la alții. Iubește să cauzeze probleme și să critice orice și pe oricine din jurul ei.

Zodia Gemeni

Nativul din zodia Gemeni iubește perioada sărbătorilor de iarnă, plină de petreceri și voie bună. Adoră să petreacă timp alături de prieteni, iar Crăciunul este un moment bun de a se afla în compania celor dragi. La adunările cu prieteni, nativul acestei zodii adoră să bârfească, una dintre distracțiile preferate ale acestei zodii.

Nu poți avea încredere că acest semn zodiacal va reuși să păstreze secrete. Nativul din zodia Gemeni  răspândește zvonuri și provoacă adevărate drame.

Zodia Capricorn

Capricornul este considerat unul dintre cei mai muncitori nativi. Acesta are obiective puternice în carieră și face orice îi stă în putință pentru a ajunge acolo unde și-a propus, inclusiv să renunțe la timpul alături de familie și prieteni în preajma sărbătorilor de iarnă. Nu și-a propus, sub nicio formă, să rănească pe cineva prin acest comportament, dar Moș Crăciun poate vedea această atitudine de care zodia Capricorn dă dovadă.

Zodia Berbec

Aproape toată lumea este de părere că perioada sărbătorilor de iarnă este o perioadă stresantă și poate duce ușor la ceartă printre membrii familiei. Incapacitatea egoistă a Berbecului de a nu face vâlvă măcar pentru o zi îl va pune pe nativ direct pe lista rea a Moșului.

Se poate spune că Berbecul este cel mai agresiv și mai conflictual semn al zodiacului și de aceea se află în fruntea listei de obraznici a lui Moș Crăciun. Sunt predispuși să declanșeze situații explozive și să provoace ceară când simt că autoritatea lor este amenințată.

Zodia Leu

Probabil știi că Leul este vedeta petrecerilor și apare, de cele mai multe ori, plin de viață. Acestea sunt calități grozave, dar, foarte des, ego-ul Leului iese la suprafață.

Guvernat de Soare, Leul este expert în a fi arogant și deseori, cerșește atenție prin orice mijloace. Nevoia lui de a fi constant în lumina reflectoarelor îl poate determina să ia parte la unele activități destul de rușinoase.

Zodia Scorpion

Scorpionul este guvernat de Pluto, iar acest lucru îl face să fie gelos, răzbunător și incapabil de a se deschide în fața altora. Toate aceste trăsături îl fac pe Scorpion să fie încadrat direct pe lista rea a Moșului.

Rădăcina complexității lor este faptul că sunt un semn de apă emoțional. Cu toate acestea, teama Scorpionului de a avea încredere în ceilalți îl face să rănească oamenii constant.

Surse: bestlifeonline.com, thegauntlet.ca, mom.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân