Cadouri de Crăciun: ce să-i oferi în funcție de zodie

Iată ce cadouri de Crăciun să le faci persoanelor dragi din viața ta în funcție de zodie. Astrele te pot ajuta să ieși din impas de Sărbători.
  • Publicat:
Cadouri de Crăciun: ce să-i oferi în funcție de zodie
Sursa foto: Shutterstock

Este destul de dificil să găsim cadoul perfect pentru o persoană dragă, iar când vine vorba de cadouri de Crăciun, parcă lucrurile se complică. Iată ce ai putea să oferi în funcție de zodie.

Berbec

Berbecul preferă cadourile unice. Îi place să iasă în evidență cu lucruri pe care alții nu le au așadar, încearcă să fii creativ și să optezi pentru lucruri ieșite din comun. Mai mult, este o fire sportivă, iar echipamentele sportive ar putea fi o alegere înțeleaptă.

Taur

Taurul este o fire senzuală, motiv pentru care calitatea este ceea ce-l interesează și nu cantitatea. Este atras de lucrurile luxoase, scumpe, care îl fac să se simtă important.

Gemeni

Nativul Gemeni iubește orice îi stimulează inteligența, iar în acest sens, cel puțin de Crăciun, nu ai cum să greșești cu o carte bună. De asemenea, iubește produsele de îngrijire corporală.

Rac

Racul iubește confortul, iar în perioada Sărbătorilor l-ar încânta foarte mult un aparat de cafea sau o sticlă de vin rafinat. Nici cadourile lucrate manual nu sunt excluse din ecuație. Îi dau senzația că ți-ai dat interesul.

Leu

Ați întâlnit până acum vreun nativ Leu care să nu fie preocupat de imaginea lui? Nici noi. Din acest motiv, cel mai bun cadou este cel care îl face să se simtă fantastic și să fie în centrul atenției.

Fecioară

Pentru nativul Fecioară cadourile practice sunt cele care îl încântă cel mai tare. Fie că alegi să iei ceva pentru casă, garderobă sau îngrijire personală, ai în vedere să fie un lucru util.

Balanţă

Balanța iubește să fie înconjurată de decorațiuni fascinante care să îi schimbe complet dispoziția. Piesele decorative pentru locuință sunt ideale de Crăciun.

Scorpion

Pe nativul Scorpion îl dai gata chiar și cu o lenjerie intimă seducătoare, iar asta pentru că este o fire senzuală. Neapărat să fie scumpă și de calitate!

Săgetător

Pentru nativul Săgetător cadoul ideal trebuie să satisfacă pasiunea pentru călătorie. Ce zici de o hartă răzuibilă sau, dacă vrei ceva mai complex, organizează-i o vacanță.

Capricorn

Pentru Capricorn poți alege un joc de societate sau orice îi poate stârni umorul, iar asta pentru că este foarte deschis și amuzant din fire.

Vărsător

Orice cadou nebunesc care îi aduce un zâmbet pe față este ideal pentru nativul Vărsător. Poți opta pentru o pijama tip salopetă cât mai trăsnită sau chiar pentru o pereche de papuci ieșiți din comun.

Peşti

Pentru nativul Pești, o carte care să-l captiveze este ceea ce are nevoie. De ce nu, poți să-i achiziționezi și un jurnal, pentru că oricum el tinde să-și exprime deseori gândurile și sentimentele.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân