Horoscopul lunii ianuarie

30.12.2013

Vărsător

Dragoste
Este o perioadă propice pentru împlinire emoţională şi acorduri cu fiinţele iubite, mai ales în contextul unei căsătorii sau coabitare. Este o lună bună pentru luarea angajamentelor serioase, mai ales în cazul nativelor singure, nehotărâte în privinţa unei relaţii. Bucură-te de aceste semne astrale pentru a descoperi persoane noi sau pentru a aprofunda relaţiile deja stabile.

Carieră
Graţie influenţelor astrale, vei fi plină de putere şi ambiţie pozitivă. Eşti hotărâtă să obţii o avansare la muncă, poate chiar un post de conducere. Nu te grăbi însă! Profită de această perioadă favorabilă pentru a-ţi stabili priorităţile şi a găsi combinaţia perfectă între muncă şi răsplată!

Sănătate
La capitolul sănătate stai bine întreaga lună! Este o perioadă favorabilă unor noi începuturi, aşadar, este momentul perfect să te apuci de sport sau o dietă pe care ţi-ai propus de mult să o urmezi.

Bani
Fereşte-te de orice investiţie riscantă. Ianuarie nu este o lună oportună pentru a-ţi cheltuii economiile şi, prin urmare, nu este o perioadă pozitivă să te arunci în afaceri noi. Dacă vrei neapărat să începi un proiect nou, asigură-te că nu îţi va reduce bugetul mai mult decât este necesar.

Andreea Chirila

Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Ce câștigăm dacă ne ridicăm privirea din telefoane?