Horoscopul lunii ianuarie

30.12.2013

Capricorn

Dragoste
Eşti în culmea fericirii luna aceasta şi, indiferent de situaţie, reuşeşti să ajungi la comun acord cu partenerul tău. Dacă eşti singură, ianuarie este luna marcată de iubire şi pasiune pentru tine. Astrele îţi cresc dorinţa de socializare şi complicitate, iar tu nu te laşi mai prejos, dând dovadă de farmec la cote maxime!

Carieră
Eşti capabilă să identifici situaţii favorabile în afaceri şi ai toate şansele de a reuşi să obţii tot ce ţi-ai propus. Ai grijă doar să nu te culci pe o ureche. Dacă ai găsit acea oportunitate pe care o aşteptai, nu ezita, şi profită de ea la maxim!

Sănătate
Datorită implusurilor date de Marte, găseşti entuziasm şi beneficii în orice situaţie în această perioadă. Păstrează această stare de bine şi nu te abate de la stilul de viaţă sănătos pe care îl ai acum şi vei rămâne, cu siguranţă, plină de vitalitate întreaga lună!

Bani
Datoriă lui Saturn, planeta restricţiei şi greutăţilor, îţi dai seama în sfârşit că veniturile tale au stagnat prea mult timp. Eşti hotărâtă să acorzi mai multă importanţă domeniului financiar şi poate chiar să te axezi spre o noua afacere, mai profitabilă din toate punctele de vedere.

Pagina 1 din 12
Andreea Chirila

Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Totul despre bypass gastric, operația care tratează obezitatea
Recomandări: