Horoscop chinezesc 2014 – ce prevăd astrele pentru anul acesta

Conform zodiacului chinezesc, anul 2014 este anul calului de lemn, iar cuvântul care îl caracterizează este ACŢIUNEA! Va fi un an bun din toate punctele de vedere, dar de asemenea va fi obositor. Vei fi fericit dar frustrat în acelaşi timp, odihnit dar obosit, vesel dar anost!
  • Publicat:
Horoscop chinezesc 2014 - ce prevăd astrele pentru anul acesta

Conform zodiacului chinezesc, anul 2014 este anul calului de lemn, iar cuvântul care îl caracterizează este ACŢIUNEA! Va fi un an bun din toate punctele de vedere, dar de asemenea va fi obositor. Vei fi fericit dar frustrat în acelaşi timp, odihnit dar obosit, vesel dar anost!

Planificare, amânare şi delăsare sunt cuvinte pe care trebuie să le scoţi din vocabularul tău anul acesta.

Tonifiant şi regenerativ, Calul va accelera demersul tuturor lucrurilor dar în acelaşi timp va aduce tensiune şi stres în viaţa de zi cu zi.

Pentru persoanele născute în zodia calului, anul 2014 este un an foarte bun în ceea ce priveşte capitolul financiar, dar mai prost din punct de vedere al sănătăţii, acestea fiind predispuse la unele afecţiuni pulmonare.

Află aici ce le rezervă astrele şi celorlalte zodii!

Şobolan

Dragoste

Vei intra într-o perioadă de linişte în sfera emoţională. Dacă eşti căsătorită, relaţia ta cu partenerul tău va fi plasat sub semnul bunăstării şi al sensibilităţii. Chiar dacă relaţia ta a întâmpinat unele probleme în ultimul timp, ele vor fi acum lăsate în urmă. Dacă eşti singură, astrele îţi vor fi favorabile şi vei avea doar câştiguri de pe urma vieţii sociale. Iar dacă vei răspunde provocărilor stelelor, s-ar putea ca până la jumătatea anului să îţi găseşti jumătatea!

Carieră

Acesta este un domeniu foarte controversat! Pe de-o parte, stelele îţi oferă determinare şi energie în derularea proiectelor profesionale, dar pe de altă parte, unele influenţe astrale îţi pun beţe în roate. Din fericire, vei reuşi să dezvolţi şi să finalizezi tot ce ţi-ai propus pentru acest an.

Sănătate

Eşti într-o formă excelentă! Nu întâmpini nici o problemă serioasă şi, în cel mai rău caz poţi suferi de oboseală şi poate o insomnie. Nu ai nici un motiv de îngrijorare. Pentru nativii care suferă de vreo boală pe termen lung, aceasta este perioada în care vor avea parte de îmbunătăţiri cu adevărat vizibile.

Bani

Astrele sunt de partea ta anul acesta în ceea ce priveşte sectorul financiar, care se va muta în prim-planul preocupărilor tale. Este timpul să te gândeşti la investiţii eficiente şi de lungă durată. Bineînţeles, va fi nevoie de un efort substanţial din partea ta, dar după cum zice proverbul „după muncă şi răsplată”, stelele te recompensează pe măsură, ajutându-te să-ţi atingi toate scopurile!

Bivol

Dragoste

Planetele se mută într-un semn de armonie cu zodia ta. Plasată astfel, zeiţa dragostei stârneşte senzualitate, dublându-ţi atractivitatea. În cazul în care căsnicia ta este deja construită, vei avea parte doar de fericire şi vei putea să te bucuri din plin de compania partenerului tău. În cazul în care eşti singură, luna martie este o perioadă favorabilă pentru a cunoaşte pe cineva nou, pentru a te îndrăgosti sau, pentru nativele aflate într-o relaţie, o perioadă ideală pentru a oficializa lucrurile.

Carieră

Nici ghinion, nici noroc! Cariera ta este într-un fel de stand-by, cel puţin în prima jumătate a anului. Astrele te ajută să reuşeşti ce îţi propui dar nu îţi oferă nici un fel de oportunitate extraordinară. Totul merge bine la muncă dar, dacă vei da dovadă de ambiţie şi perseverenţă vei reuşi chiar să excelezi în a doua jumătate a anului. Cu toate acestea, nu te grăbi şi lasă lucrurile să decurgă de la sine!

Sănătate

Toate eforturile tale de a adopta un stil de viaţă mai sănătos sunt acum recompensate! Vei obţine destul de repede îmbunătăţiri clare în ceea ce priveşte somnul, energia, starea de spirit şi, bineînţeles, aspectul fizic. În plus, pentru nativele care suferă de boli cronice, astrele le ajută să gasească noi terapii benefice!

Bani

Datorită aspectelor astrale, va trebui să faci anumite eforturi pentru a-ţi păstra finanţele într-o formă bună. Dacă vrei să aplici pentru un împrumut, aceasta este o perioadă favorabilă, dar ai grijă să nu cheltui deja banii pe care nu îi ai! Unele native ar putea primii o sumă de bani neaşteptată, o moştenire sau o recompensă a unei investiţii din trecut. 

Tigru

Dragoste

Ai tendinţa să te concentrezi prea mult pe activităţile profesionale şi rişti să provoci neînţelegeri cu partenerul tău. Încearcă să acorzi mai multă atenţie relaţiei tale şi să laşi loc de comunicare indiferent de situaţia cu care te confrunţi. Dacă eşti singură, fii cu ochii în patru! Dragostea apare de unde te aştepţi mai puţin.

Carieră

Apar posibilităţi importante de dezvoltare a afacerii tale, însă ai grijă să profiţi de ele deoarece pot dispărea la fel de repede. Astrele îţi oferă stabilitatea şi energia de care ai nevoie pentru a avea succes iar dacă vei ţine cont şi de părerile unor oameni pricepuţi în domeniu vei avea cu siguranţă de câştigat!

Sănătate

Această perioadă va duce la o îmbunătăţire vizibilă din punct de vedere al sănătăţii tale. Dacă te-ai confruntat cu alergii sau viroze, odată cu noul an dispar toate aceste probleme. Dacă ai o boală de lunga durată, nu neglija tratamentul! Aceasta este o perioadă bună pentru o nouă strategie care te va ajuta să o combaţi mai uşor.

Bani

La capitolul financiar, astrele îţi joacă feste. Pe de-o parte, nu vei întâmpina probleme în a-ţi îmbunătăţii veniturile, dar pe de altă vei fi tentată să te arunci în investiţii neprofitabile şi s-ar putea să ai de pierdut. Ai grijă la felul în care îţi gestionezi bugetul şi analizează atent fiecare decizie pe care o vei lua la acest capitol.

Pisică

Dragoste

Astrele îţi complică puţin viaţa în această perioadă, iar în cazul în care întâmpini unele probleme în relaţia ta, acestea s-ar putea să se complice. Partenrul tău nu va dori să facă concesii şi va avea tendinţa să te pună la zid în unele situaţii. Nici dacă eşti singură lucrurile nu sunt prea roz. Nu te arunca în relaţii noi şi asteaptă a doua jumătate a lunii pentru a lua orice decizie pe termen lung.

Carieră

Aspectul nearmonios al stelelor ar putea provoca eşecuri în munca ta. Totuşi, nu ai motive grave de îngrijorare. În cazul în care apar probleme, nu te panica, vei găsi rapid o soluţie! În a doua jumătate a lunii vei primi o propunere interesantă din punct de vedere profesional, noi responsabilităţi sau chiar un loc de muncă neaşteptat. Nu sta pe gânduri, profită de fiecare oportunitate!

Sănătate

Influenţele astrale ar putea să îţi afecteze puţin starea fizică dar nu este nimic serios. După primele luni ale anului te vei simţi din nou puternică şi plină de energie. Evită oboseala cronică şi încearcă să te alimentezi sănătos, astfel nu vei avea nici un motiv de îngrijorare!

Bani

Eşti dornică să îţi menţii echilibrul în ceea ce priveşte bugetul tău şi asta te ajută să fii perseverentă şi mai ambiţioasă decât înainte. Prin urmare, totul merge vine la capitolul financiar, ba chiar, este posibil să ai parte de un câştig neaşteptat!

Dragon

Dragoste

Datorită conexiuni pe care o ai cu astrele în această perioadă, vei avea parte de tandreţe, stabilitate şi senzualitate în cuplu. Dacă eşti singură, stelele sunt şi mai influente! Zeiţa dragostei este de partea ta, ajutându-te să găseşti tot ce căutai la un partener.

Carieră

Ai parte de noi  oportunităţi în ceea ce priveşte viaţa ta profesională. Fie că începi proiecte noi, fie că le continui pe cele mai vechi, vei avea parte doar de succes! Bazează-te pe intuiţie pentru a face alegerile potrivite şi încearcă să rămâi la fel de pozitivă ca şi până acum.

Sănătate

Prezenţa unor planete ar putea să îţi afecteze puţin sănătatea. Dar nu îţi face prea multe griji căci astrele sunt în general favorabile. Pur şi simplu, treci printr-o fază scurtă de nervozitate şi sensibilitate. Lucrurile se ameliorează pe parcurs. Evită, dacă este posibil expunerea prea mare la stres şi situaţii antrenante.

Bani

Stelele nu sunt neapărat negative iar climatul financiar este oarecum stabil. Acordă totuşi mai multă atenţie bugetului pe care ai tendinţa să îl cheltui pe lucruri de care nu ai neapărat nevoie.

Şarpe

Dragoste

Dacă te afli într-o relaţie, influenţele astrale se află într-o alternanţă de momente frumoase şi momente de tensiune. Cu toate acestea, vei avea parte de multă pasiune şi momente frumoase. Dacă eşti singură, un cocktail de planete va cauza o întâlnire importantă, dar ai grijă, căci s-ar putea să te confrunţi cu alegeri dificile.

Carieră

Astrele sunt hotărâte să îţi îmbunătăţească situaţia profesională. Deşi nu va fi uşor, succesul îţi este garantat în această perioadă. Fii optimistă şi perseverentă şi vei reuşi să obţii rezultatele pe care ţi le-ai propus.

Sănătate

Protejată de mai multe planete, nu pari a întâmpina nici un fel de problemă gravă. Deci, dacă te gândeşti să începi o nouă dietă sau un nou program de fitness, acesta este un moment oportun!

Bani

Fii foarte atentă în ceea ce privesc finanţele. S-ar putea să ai parte de unele dezamăgiri la acest capitol, dar dacă eşti atentă şi previzibilă vei putea să eviţi orice problemă. Ţine cont de toate aspectele înainte să iei o decizie sau să faci o investiţie importantă!

Cal

Dragoste

Nu întâmpini nici o dificultate, dar nici nu ai parte de vreo fericire supremă la capitolul iubire. Totul merge bine, fără prea multe evenimente importante. Dacă eşti singură, astrele îţi promit o perioadă de complicitate şi stabilitate care te poate ajuta să îţi găseşti jumătatea sau măcar să întâlneşti persoane noi şi interesante.

Carieră

Va fi probabil, mai greu decât deobicei, să armonizezi dorinţele personale cu schimbările din cariera ta. Ai parte de noi oportunităţi la muncă, dar te confrunţi cu mici probleme în a profita de ele. Nu mai ezita şi încearcă să ţi cont şi de părerile colegilor de muncă.

Sănătate

Astrele te fac să te simţi mai fragilă decât deobicei. Nu rişti vreo boală gravă dar te vei fi mai puţin energică decât deobicei. Un nou program de fitness sau acupunctură te poate ajuta să te pui rapid pe picioare!

Bani

La capitolul financiar, stelele te protejează şi te salvează de dificultăţi. Atenţie totuşi să nu depăşeşti bugetul permis sau să te arunci în vreo investiţie riscantă. Totul ţine de precauţie şi de intuiţia ta în această perioadă.

Capră

Dragoste

Datoriă aspectelor stelare, dacă te afli deja într-o relaţie vei avea parte de armonie şi stabilitate, planetele ajutându-te să ai parte de complicitate şi pasiune în acelaşi timp. Dacă eşti singură, s-ar putea să ai parte de o întâlnire importantă care să îţi aducă satisfacţii din toate punctele de vedere.

Carieră

Din punct de vedere profesional totul merge bine! Eşti plină de ambiţie şi nu întâmpini nici o problemă în a-ţi atinge obiectivele. Încerci totul pentru a-ţi combina dorinţele cu realitatea. Vei fi pusă în faţa unor situaţii foarte favorabile, aşadar, nu ezita să profiţi de ele!

Sănătate

Astrele îţi sunt favorabile în această perioadă la capitolul sănătate. Nu ai absolut nici un motiv de îngrijorare. Dacă te lupţi cu vreo problemă pe termen lung, în această perioadă vei observa îmbunătăţiri considerabile.

Bani

Nu întâmpini nici o problemă la capitolul financiar. Atenţie totuşi! Deşi aspectele planetare sunt favorabile în această perioadă, după a doua jumătate a anului s-ar putea să ai parte de unele dificultăţi. Fii precaută şi nu te grăbi să iei nici o decizie de care nu eşti complet sigură!

Cocoş

Dragoste

Aranjamentele astrale din această perioadă pun dragostea ta pe primul loc. Dacă te afli deja într-o relaţie, vei putea să o aprofundezi şi chiar să o duci la următorul nivel dacă nu ai oficializat-o deja. Dacă eşti singură, vei fi cuprinsă de pasiune şi entuziasm în această perioadă. Dar atenţie să nu te arunci într-o relaţie cu prima persoană care îţi apare în cale. Alege cu răbdare, pentru a alege mai bine şi pentru a nu avea parte de o dezamăgire.

Carieră

Influenţele astrale puternice vor fi fără îndoială positive pentru munca ta. Ai parte doar de evenimente favorabile iar în a doua jumătate a anului apar oportunităţi importante, demne de acceptat!

Sănătate

Stelele îţi asigură o stare generală bună. Atenţie doar la supraalimentare si la alcool. Într-adevăr, planetele pot duce la creşterea apetitului şi la lăcomie dar nu atât de mult încât să trebuiască să te îngrijorezi pentru greutatea şi sănătatea ta!

Bani

Soarele te ajută să îţi îmbunătăţeşti veniturile substanţial. Fi totuşi atentă la deciziile pe care le iei şi la cheltuielile pe care îţi risipeşti veniturile. Aminteşte-ţi că nu tot ce sclipeşte este aur, înainte de a te arunca într-o investiţie de care nu eşti complet sigură!

Câine

Dragoste

Eşti mai înţeleaptă decât deobicei, mai echilibrată şi mai puţin dezorientată în ceea ce privesc deciziile din viaţa ta amoroasă. Ai şanse mari să-ţi găseşti jumătatea şi, implicit, fericirea în această perioadă. Dacă te afli deja într-o relaţie, stelele arată doar stabilitate şi fericire în următoarea perioadă!

Carieră

Datorită sprijinului oferit de astre, nu ai nici un motiv de îngrijorare în ceea ce privesc afacerile tale. Cu toate acestea, încearcă să fi mai precaută când vine vorba de luarea deciziilor pe termen lung şi nu te lăsa influenţată de oamenii din jur cu excepţia celor care se pricep mai bine decât tine la acest domeniu.

Sănătate

La capitolul sănătate stai foarte bine! Nu există nici cel mai mic risc de îmbolnăvire în viitorul apropiat iar dacă îţi doreşti să te apuci de sport, acesta este un moment oportun pentru începerea unui nou hobby!

Bani

Dacă vei continua să îţi gestionezi bugetul cu aceeaşi înţelepciune ca şi până acum, lucrurile vor merge ca pe roate! Aduni, în sfârşit, roadele muncii tale şi eşti pe culmile fericirii! Ţine-o tot aşa şi vei avea parte de un an plin de împliniri!

Porc

Dragoste

Apar îmbunătăţiri clare în ceea ce priveşte partea intimă a vieţii tale. Indiferent dacă eşti singură sau ai deja un partener, se anunţă doar lucruri bune în viitorul apropiat. Clima este liniştită şi comodă în cupluri, şi plină de pasiune şi entuziasm în careul nativelor singure!

Carieră

Numeroase impacturi cereşti se arată în sfera ta profesională. Chiar dacă se vor produce schimbări neaşteptate, acceptă toate oportunităţile şi canalizează-ţi energia în proiecte noi care îţi vor aduce cu siguranţă succes!

Sănătate

Stelele îţi slăbesc uşor tonusul şi rezistenţa la oboseală. Totuşi, nu e nimic serios care să te ameninţe. Încearcă să mănânci mai sănătos şi să pui mai mult accent pe odihnă şi nu vei întâmpina nici un fel de problemă.

Bani

Beneficiezi de o oportunitate pe cât de neaşteptată, pe atât de interesantă. Poate fi vorba de o moştenire, o recompensă sau o datorie revendicată. În orice caz, nu sta prea mult pe gânduri şi cheltuieşte-i înţelept!

Maimuţă

Dragoste

Configuraţia astrală nu este defapt nici pozitivă, nici negativă pentru viaţa ta amoroasă. În această perioadă vei culege rezultatele deciziilor luate de tine recent. Deci, succes şi fericire dacă ai luat decizii bune, provocări şi dezamăgiri dacă din contră, ai făcut alegeri greşite. Nu dispera! Toate se vor rezolva pe parcursul primelor luni ale anului.

Carieră

În mod normal, astrele te vor proteja de orice dificultate în ceea ce priveşte viaţa ta profesională. Cu toate acestea, influenţa lor se poate manifesta şi într-un mod surprinzător, nefavorabil. Cu toate acestea, indiferent de ce se va întâmpla, trebuie să rămâi calmă şi realistă, astfel vei reuşi să învingi orice problemă.

Sănătate

Nici un eveniment serios la acest capitol. Nu eşti în cea mai bună stare, dar nici nu întâmpini probleme. Atâta timp cât te alimentezi sănătos şi te ţi de sport, nu ar trebui să ai parte de nimic negativ la capitolul sănătate.

Bani

La capitolul financiar s-ar putea să îmtâmpini unele probleme la începutul anului, dar nu dispera, totul se rezolvă pe parcurs. Încearcă să menţii limitele bugetului propus în fiecare lună şi redu cheltuielile unde se poate pentru a nu avea surprize neplăcute!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Horoscop februarie 2014
Horoscop februarie 2014
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân