Horoscop februarie 2014

Va fi aceasta luna iubirii şi luna norocului pentru tine? Iţi vei găsi jumătatea pe străzile invadate de inimioare roşii de pluş? Trebuie să începi să cauţi inelele de nuntă? Vei primi în sfarsit mărirea de salariu la care visezi de un an? Află ce ţi-au pregătit astrele pentru această lună!
  • Publicat:

Balanţă

Dragoste

Aspectele paşnice ale Lunii te vor face, cu siguranţă, fericită! Vei avea parte de fericire şi stabilitate în cuplu, deşi s-ar putea să întâmpini mici probleme la finalul lunii. Dacă eşti singură, este o perioadă oportună pentru a întâlni persoane noi şi a lega relaţii. Asigură-te că începi cu dreptul orice nouă legătură şi că eşti complet sinceră şi corectă, asta dacă vrei să primeşti acelaşi lucru înapoi.

Carieră

S-ar putea să îmtâmpini unele inconvenienţe în ceea ce priveşte domeniul profesional. Acest lucru se datorează faptului că nu te simţi apreciată la adevărata ta valoare. Fii răbdătoare! Vei avea, cu siguranţă, posibilitatea să te afirmi la momentul potrivit.

Sănătate

Nu ai parte de nici o problemă gravă în această perioadă. S-ar putea să întâmpini mici probleme arteriale, dar nimic de care să te îngrijorezi pe termen lung. Este un moment bun să începi o dietă echilibrată, bazată în special pe sport.

Bani

Dacă ai aplicat pentru un împrumut, sau vreo cerere importantă, cel mai probabil vei avea succes în a le obţine. Vei sumă neaşteptată de bani, poate o moştenire sau vreun câştig obţinut foarte uşor. Dacă deţii vreo afacere, vei avea parte de beneficii mari.

Berbec

Dragoste

Dacă te afli deja într-o relaţie, în această perioadă vei fi preocupată, în special, cu extinderea familiei şi consolidarea ei. Dacă eşti singură, Venus îţi asigură carismă şi o puternică forţă de atracţie. Fereşte-te de gelozie, care se poate declanşa în unele persoane din jurul tău şi care poate strica un început promiţător de relaţie!

 

Carieră

Deşi nu eşti încrezătoare în afacerea ta, cu puţin noroc din partea astrelor, totul va merge mai bine decât te aştepţi! Nu te lăsa păgubaşă pesimismului şi fii mai hotărâtă în ceea ce privesc deciziile importante!

Sănătate

Eşti plină de energie şi dinamism luna aceasta! În special la începutul lunii, mecanismele de apărare ale corpului tău vor fi foarte eficiente şi te vor ajuta să rezişti cu succes bolilor de sezon. În plus, eşti mai relaxată şi mai puţin predispusă la stres şi anxietate!

Bani

Întâmpini anumite dificultăţi pe toată perioada lunii, însă nu ceva foarte grav. Evită, pe cât posibil, să te arunci cîn tranzacţii financiare importante: s-ar putea să fie un moment inoportun şi ai putea pierde sume mari de bani. Încearcă să fi cât mai echilibrată luna aceasta.

Capricorn

Dragoste

Influenţa benefică a lui Venus sugerează o îmbunătăţire reală în viaţa ta. E timpul să-ţi recapeţi încrederea în tine şi să acorzi mai multă atenţie şi partenerului tău. Dacă eşti singură, nu mai sta pe gânduri! Este posibil să pierzi momente frumoase alături de persoanele interesante din jurul tău, doar pentru că te simţi mai confortabil singură.

Carieră

Nu ezita să încerci strategii de muncă noi. Asigură-te că faci lucrurile pas cu pas şi acceptă ajutorul din partea celorlalţi! De asemenea, poţi întâmpina dificultăţi neaşteptate pe care, dacă vei fi răbdătoare, le vei trece cu brio!

Sănătate

Susţinută de planetele Marte şi Jupiter, vei fi plină de energie întreaga lună! Dacă până acum ai dus o viaţă sedentară, acesta este un moment bun să te apuci de sport!

Bani

Eşti, încontinuare, preocupată de situaţia ta financiară. Deşi nu te confrunţi cu probleme grave, parcă tot nu te poţi relaxa. Încearcă să laşi deoparte stresul,  căci nu ai nici un motiv de îngrijorare în ceea ce priveşte bugetul tău de luna aceasta.

Fecioară

Dragoste

Viaţa ta de cuplu este în sfârşit pe o linie clară. Dacă până acum ai avut parte de divergenţe cu partenerul tău, februarie este luna care îţi aduce linişte şi stabilitate în cămin. Dacă eşti singură, este momentul să faci un pas spre noi oportunităţi! Nu mai sta pe gânduri şi acceptă propunerile venite de la cei din jur!

Carieră

Vei fi capabilă de a depăşi obstacolele care întârzie în mod semnificativ progresul în afacerea dumneavoastră. Te vei simţi uşurată şi mult mai liberă după prima jumătate a lunii, acesta fiind un moment oportun pentru o nouă investiţie!

Sănătate

Aspectele lui Marte vor fi benefice echilibrului tău fizic. S-ar outea să întâmpini unele tulburări la nivel emoţional, dar nimic grav. Dacă te confrunţi cu astfel de probleme, sportul şi o dietă echilibrată te va ajuta, cu siguranţă să treci peste.

Bani

Bunăstarea materială, confortul şi satisfacţia mofturilor estetice vor fi în centrul preocupărilor tale. Ai tendinţa să cheltui prea mulţi bani pe lucruri de care nu ai cu adevărat nevoie. Cu toate acestea, vei beneficia de oportunităţi excepţionale întreaga lună.

 

Gemeni

Dragoste

În relaţiile de cuplu, tensiunile încep să se estompeze. Te simţi mai aproape de cel drag şi sentimentele tale sunt din ce în ce mai puternice. Vei fi în complet control al emoţiilor tale şi astfel vei avea posibilitatea să îţi reglementezi problemele din căsnicie. Dacă eşti singură, situaţia sentimentală se va stabiliza şi îmbunătăţi. Chiar dacă nu îţi vei găsi jumătatea, în această lună vei întâlni o persoană care te va ajuta să vezi o altă perpectivă a dragostei.

Carieră

Vei fi capabilă să te adaptezi cu uşurinţă la noile situaţii de la muncă şi vei profita de toate oportunităţile care îţi ies în cale. Bineînţeles, aceste „beneficii” nu vor apărea pur şi simplu. Va fi nevoie de mult efort şi hotărâre din partea ta.

Sănătate

Bunăstarea ta fizică din această perioadă este strâns legată de circumstanţele externe. Încearcă, pe cât posibil, să reduci consumul de alcool, tutun, sau alte stimulente nesănătoase. Este recomandată o pauza de relaxare oricând te simţi stresată sau agitată.

Bani

Mediul astral influenţează favorabil aria ta financiară luna aceasta. Este momentul ideai pentru a investi sau majora capitalul afacerii tale. Cu toate acestea, dacă nu ai suficiente cunoştiinţe în domeniu, este recomandat să te consulţi cu o persoană specializată înainte de a face orice fel de tranzacţie.

Leu

Dragoste

Viaţa de cuplu îţi aduce numai surprize. Este mai uşor, decât de obicei, să păstrezi o atmosferă armonioasă şi euforică. Dacă eşti singură, luna aceasta vei avea parte de multă distracţie şi atenţie din partea persoanelor de sex opus. Atenţie, însă! Nu te arunca într-o relaţie doar din teama de a nu rămâne singură!

Carieră

Fii mai atentă în ceea ce priveşte munca ta! Încearcă să fii mai responsabilă şi mai persuasivă. S-ar putea să ai parte de o surpriză neplăcută din partea unor colegi, aşadar fii foarte precaută!

Sănătate

Luna aceasta eşti plină de energie şi dinamism! Deşi ai tendinţa să exagerezi cu mâncărurile picante şi carnea roşie, organismul tău suportă destul de bine aceste excese. Totuşi, ar fi bine să consumi mai multe legume şi să te gândeşti serios la începerea unui program care implică şi sportul!

Bani

Ai parte de noroc la acest capitol! Ai şansa să îţi îmbunătăţeşti finanţele şi, eventual, să investeşti o anumită sumă în ceva nu neapărat profitabil, cât pentru plăcerea ta. Ai grijă, totuşi, să nu exagerezi cu cheltuielile inutile!

 

Peşti

Dragoste

Ar fi timpul să laşi puţin spaţiu între tine şi partenerul tău. Apropierea exagerată şi sufocarea partenerului tău nu poate fi benefică pe termen lung. Acordă-ţi timp şi pentru activităţile care te fac pe tine fericită! Dacă eşti singură, luna aceasta dragostea îţi bate la uşă. Atenţie! Jumătatea ta poate fi mai aproape decât crezi.

Carieră

Ai dat startul proiectelor bune, dar acum trebuie să le şi finalizezi! Nu te lăsa învinsă pe ultima sută de metrii! Fii persuasivă şi ambiţioasă şi obţine, cu siguranţă, răsplata mult aşteptată!

Sănătate

Eşti puţin mai sensibilă decât de obicei, iar oboseala şi stresul îşi arată colţii. Încearcă să iei o pauză de la factorii care te afectează în acest sens şi nu te lăsa copleşită de sedentarism. Sportul este întotdeauna o idee bună!

Bani

Climatul astral este favorabil pentru tot ceea ce se referă la partea materială a lucrurilor. Profită de această perioadă pentru a realiza proiectele financiare pe care ţi le-ai propus. Determinarea şi ambiţia te va ajuta să obţii tot ce îţi doreşti!

Rac

Dragoste

Dacă eşti singură, te bucuri de o climă idilică pentru a-ţi găsi un partener iubitor şi stabil. Şi celor care se află într-o relaţie, fericirea le zâmbeşte larg. Venus protejează relaţiile luna aceasta şi aduce senzualitate, complicitate şi tandreţe în cuplu.

Carieră

Proiectele tale vor fi întârziate sau impiedicate de evenimente externe. În cazul în care ai un proiect deja în curs de desfăşurare, este mai bine să îi pui pauză sau să te gândeşti la o altă formă de abordare.

Sănătate

Asigură-te că îţi păstrezi suficientă energie pentru a trece cu brio peste fiecare zi. Nu te extenua. Nu abuza de efort fizic. Dacă vrei să te menţii în formă, poţi alege exerciţiile cardio, dar în nici un caz nu exagera cu greutăţile!

Bani

Fianţele tale vor fi protejate, iar situaţia ta financiară se îmbunătăţeşte, asta dacă eşti de acord să recunoşti şi să eviţi repetarea greşelilor din trecut. Schimbarea locuinţei poate fi luată în considerare.

 

 

Săgetător

Dragoste

Eşti plină de entuziasm şi senzualitate dar, în acelaşi timp, eşti imprevizibilă şi confuză, iar asta s-ar putea să-ţi inducă partenerul în eroare. Ai grijă la stabilitatea în cuplu şi nu exagera cu reproşurile. Dacă eşti singură, aceasta este o perioadă bună pentru distracţie fără obligaţii.

Carieră

Eşti motivată şi mai puternică ca oricând! Îţi doreşti cu îndârjire să duci la capăt toate proiectele pe care ţi le-ai propus şi, dacă o ţii în ritmul acesta, vei reuşi cu siguranţă!

Sănătate

La acest capitol, nu întâmpini nici o problemă. Eşti mai plină de energie ca oricând, iar organismul tău te susţine complet! Este un moment oportun pentru a începe un stil de viaţă mai sănătos, bazat în special pe sport.

 

Bani

Ai parte de oportunităţi atractive şi de impulsuri benefice din toate părţile! Vei primii o sumă de bani neaşteptată, cel mai probabil o recompensă de la muncă. Nu îi cheltui pe inutilităţi, încearcă mai degrabă să faci o investiţie pe termen lung!

Scorpion

 

Dragoste

Venus îţi promite fericire şi stabilitate în cuplu. Relaţia cu partenerul tău va fi impregnată cu o complicitate şi o senzualitate remarcabilă. Nativii singuri se vor gândi serios la căsătorie, iar cei văduvi sau divorţaţi vor fi tentaţi de o nouă experienţă. Cu toate acestea, angajarea în relaţii serioase ar trebui amântă o perioadă.

Carieră

Viaţa ta socială şi profesională se schimbă. Acest lucru s-ar putea să te încurce în anumite privinţe dar schimbările se vor dovedi a fi benefice şi chiar necesare. Fii disciplinată şi punctuală şi încearcă să ai mai multă încredere în tine!

Sănătate

La capitolul sănătate stai foarte bine luna aceasta. Cu toate acestea, încearcă să nu exagerezi cu stresul şi oboseala şi să îţi acorzi timp pentru tine măcar câteva ore pe săptămână.

Bani

Ai ghinionul să întâlneşti oameni care vor încerca să îţi întârzie sau chiar să îşi asume meritele proiectelor tale. Ai grijă să nu te laşi influenţată şi fii mai încrezătoare în propria persoană! Nu întâmpini dificultăţi financiare grave dar nici nu este momentul să faci cheltuieli prea mari.

Taur

Dragoste

Aspectele planetare rele îţi joacă feste luna aceasta, în ceea ce privesc relaţiile. S-ar putea să întâmpini dificultăţi în a te înţelege cu partenerul tău, dar vei fi cuprinsă de un sentiment de resemnare şi linişte la jumătatea lunii. Dacă eşti singură, influenţele bune ale lui Marte îşi vor asigura distracţie din punct de vedere sexual şi vei avea parte de mult succes în ceea ce priveşte sexul opus.

Carieră

Atmosfera astrală poate duce la succes pe termen lung. Vei avea posibilitatea să îţi îmbunătăţeşti abilităţile, mai ales în zona creativităţii şi a iniţiativelor îndrăzneţe. Înconjurarea de oameni care îţi împărtăşesc entuziasmul, te va ajuta să duci la capăt tot ce ţi-ai propus.

Sănătate

Eşti puţin afectată la acest capiol, dar nu e nimic de care să te îngrijorezi. S-ar putea să te confrunţi cu o poftă mai mare de mâncare sau să întâmpini unele dureri reumatice. Totul se va rezolva până la jumătatea lunii. Fii doar precaută în ceea ce priveste stilul tău de viaţă în general.

Bani

Stelele te vor ajuta să-ţi gestionezi situaţia financiară cu mare abilitate. Evită, totuşi, riscurile inutile. Vei avea ocazia să faci investiţii excelente după prima jumătate a lunii.

 

Vărsător

Dragoste

Dacă te afli într-o relaţie, luna februarie te găseşte fericită şi împlinită. Cu toate acestea, încearcă să eviţi situaţiile care pot să ducă la neglijenţă faţă de partenerul tău şi, aşadar, la conflicte. Dacă eşti singură, vei avea parte de dragoste intensă şi de lungă durată, ai grijă doar să nu fii superficială şi impulsivă!

Carieră

Te afli în situaţia de a lua decizii importante la locul de muncă. Ţi se vor solicita mai multe sarcini, dar vei reuşi să le rezolvi pe toate în timp util. Dacă ai nevoie de sfaturi, este recomandat să nu eziţi să ceri ajutorul persoanelor specializate.

Sănătate

În prima jumătate a lunii vei îmtâmpina anumite probleme care îţi vor afecta uşor vitalitatea, însă nu te îngrijora, nu va fi nimic grav. Dacă te gândeşti să te apuci de sport, aceasta este o perioadă bună să o faci!

Bani

Este timpul să fii mai egoistă puţin şi să faci investiţii în tine! Vei avea timp să te preocupi de cheltuielile serioase în viitor. Februarie este o perioadă favorabilă pentru cheltuieli puţin mai nesăbuite şi pentru a-ţi satisface toate poftele!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân