Horoscop februarie 2014

Va fi aceasta luna iubirii şi luna norocului pentru tine? Iţi vei găsi jumătatea pe străzile invadate de inimioare roşii de pluş? Trebuie să începi să cauţi inelele de nuntă? Vei primi în sfarsit mărirea de salariu la care visezi de un an? Află ce ţi-au pregătit astrele pentru această lună!

Balanţă

Dragoste

Aspectele paşnice ale Lunii te vor face, cu siguranţă, fericită! Vei avea parte de fericire şi stabilitate în cuplu, deşi s-ar putea să întâmpini mici probleme la finalul lunii. Dacă eşti singură, este o perioadă oportună pentru a întâlni persoane noi şi a lega relaţii. Asigură-te că începi cu dreptul orice nouă legătură şi că eşti complet sinceră şi corectă, asta dacă vrei să primeşti acelaşi lucru înapoi.

Carieră

S-ar putea să îmtâmpini unele inconvenienţe în ceea ce priveşte domeniul profesional. Acest lucru se datorează faptului că nu te simţi apreciată la adevărata ta valoare. Fii răbdătoare! Vei avea, cu siguranţă, posibilitatea să te afirmi la momentul potrivit.

Sănătate

Nu ai parte de nici o problemă gravă în această perioadă. S-ar putea să întâmpini mici probleme arteriale, dar nimic de care să te îngrijorezi pe termen lung. Este un moment bun să începi o dietă echilibrată, bazată în special pe sport.

Bani

Dacă ai aplicat pentru un împrumut, sau vreo cerere importantă, cel mai probabil vei avea succes în a le obţine. Vei sumă neaşteptată de bani, poate o moştenire sau vreun câştig obţinut foarte uşor. Dacă deţii vreo afacere, vei avea parte de beneficii mari.

Pagina 1 din 12
Iulia Pocol
Iulia Pocol

De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie.

Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal.

Totuşi, nu pot să nu ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Mihaela Chivu: soluții pentru bruxism