Horoscop săptămânal 12-18 octombrie 2020

Află ce prezic astrele pentru săptămâna 12-18 octombrie 2020. Horoscop săptămânal.
  • Publicat:
Horoscop săptămânal 12-18 octombrie 2020
Horoscop săptămânal 12-18 octombrie 2020

Află ce prezic astrele pentru săptămâna 12-18 octombrie 2020. Horoscop săptămânal.

Horoscop săptămânal 12-18 octombrie 2020

BERBEC

În această săptămână, capacitatea dumneavoastră de acțiune este pusă la grea încercare. Vă confruntați cu sentimente și gânduri confuze. Investițiile pe care veți avea ocazia să le faceți vor fi pe termen lung. Este posibil să aveți șansa de a face o călătorie în străinătate.

TAUR

Aveți ocazia de a vă pune în practică ideile. La serviciu veți descoperi că evenimentele decurg conform așteptărilor. Un proiect mai vechi este pe cale de a se finaliza. Starea dumneavoastră de spirit este excelentă.

Horoscop săptămânal 12-18 octombrie 2020

GEMENI

Vă frământâ o chestiune de familie. Dacă o veți discuta cu rudele apropiate vă veți lămuri și chiar vă veți mai liniști. Nu vă apucați de treburi ce necesită efort fizic susținut. Mai bine odihniți-vă. Și mâine este o zi. Probabil o să primiți o sumă mai mare de bani.

RAC

Din cauza nerăbdării, s-ar putea să nu reușiți să faceți scimbările pe care vi le doriți pe plan sentimental. Emoțiile se manifestă cu intensitate, fapt ce poate duce la schimbări bruște ale stării de spirit.

Horoscop săptămânal 12-18 octombrie 2020

LEU

În prima parte a săptămânii sunteți nerăbdător să terminați o treabă începută acum câteva zile. Vă sfătuim să nu vă grăbiți, pentru că riscați să stricați ceva. Vă atrage o persoană și sunteți gata să vă îndrăgostiți. Inima vă bate mai tare și descoperiți că acest sentiment a lipsit în ultima perioadă.

FECIOARĂ

Sufletul dumneavoastră tânjește după puțină afecțiune. Sunteți atât de vulnerabil încât sunteți gata să vă îndrăgostiți la prima vedere. Sunteți mulțumit de rezultatele acestei săptămâni și vă permiteți un bonus printr-un tratament special.

Horoscop săptămânal 12-18 octombrie 2020

BALANȚĂ

Un interes major veți acorda chestiunilor sentimentale în această perioadă. Nevoia de stabilitate în plan afectiv este mai mare decât în mod obișnuit. La serviciu evenimentele par să decurgă normal, fără probleme semnificative, iar dumneavoastră știți că săptămâna aceasta vă favorizează.

SCORPION

Debordați de energie și de poftă de viață și dorința de afirmare este crescută. Apar în prim-plan relații noi sau cel puțin proiecte îndrăznețe. Evenimentele care vă afectează din punct de vedere profesional sau financiar își pun amprenta și asupra vieții casnice.

Horoscop săptămânal 12-18 octombrie 2020

SĂGETĂTOR

Dimineața s-ar putea să aveți de făcut mai multe drumuri scurte, în interes personal. Vă sfătuim să apelați la ajutorul familiei. Sunteți într-o perioadă fparte bună în plan material, aveți suficienți bani la dispoziție pentru a vă permite materializarea unor vise personale.

CAPRICORN

Vă ameliorați simțitor situația financiară. Fie încasați o primă, fie primiți o moștenire. Vă comportați de parcă ați scăpat de griji. Vă permiteți o zi complet liberă de probleme și găsiți o ocazie excelentă pentru a vă distra.

Horoscop săptămânal 12-18 octombrie 2020

VĂRSĂTOR

Spiritul de inițiativă vă îndeamnă să faceți ceva nou. Dacă nu știți bine ce vreți să faceți sau dacă sunteți nesigur, mai bine renunțați! Este momentul ideal pentru declarații de dragoste sau pentru a vă manifesta sentimental față de cineva.

PEȘTI

Starea de iritare de dimineață ar putea să aibă efecte negative asupra relațiilor cu partenerul de viață. Șansa este de partea dumneavoastră și orice inițiativă sentimentală se poate solda cu succes.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân