Horoscop săptămânal: 19-25 octombrie 2020

Află ce prezic astrele în săptămâna 19-25 octombrie 2020. Horoscop săptămânal, pe plan profesional, emoțional și financiar.
Horoscop săptămânal: 19-25 octombrie 2020
Horoscop săptămânal: 19-25 octombrie 2020

Află ce prezic astrele în săptămâna 19-25 octombrie 2020. Horoscop săptămânal.

Horoscop săptămânal octombrie 2020

BERBEC

Dacă nu aveți încă o pereche, în această săptămână există mari șanse să o găsiți. Poate este chiar lângă dumneavoastră și încă nu v-ați dat seama. S-ar putea să fiți tentat să vă asumați responsabiități cărora nu le puteți face față dacă nu vă ajută cineva.

TAUR

Nu vă pasă de consecințe și riscați totul pe un capriciu de moment. Faceți doar ceea ce vă dictează inima. Aspectele astrale ale săptămânii sunt superbe. Puteți să contați pe emoțiile profunde, pe senzațiile delicate ale sufletului și pe intuiția inimii.

Horoscop săptămânal octombrie 2020

GEMENI

În parcursul primei jumătăți de săptămână este posibil să primiși de la o rudă o veste care vă indispune și determină schimbări în programul dumneavoastră. Veți oferi bani sau vorbe bune cuiva aflat în dificultate sau vă dedicați îngrijirii unui bolnav.

RAC

Este posibil ca în această perioadă să apară p ceartă în familie din cauza problemelor financiare pe care le aveți de ceva timp și care nu s-au rezolvat. Așteptați ceva nou să se întâmple și aveți o stare de nervoxitate greu de controlat.

Horoscop săptămânal octombrie 2020

LEU

Optimismul cu care abordați această săptămână vă ajută să vă adaptați cu ușurință la situațiile noi și să rezvolvați anumite probleme personale. O surpriză neplăcută vă așteaptă de dimineață, când curba financiară are un minim. Din fericire, spre sfârșitul zilei ea se redresează.

FECIOARĂ

Dorința dumneavoastră de afirmare profesională este foarte crescută, cum nu prea a mai fost până acum. Programul dumneavoastră suferă modificări, ca urmare a unor probleme personale care apar în cursul dimineții.

Horoscop săptămânal octombrie 2020

BALANȚĂ

În cursul dimineții este posibil să aveți mici dificultăți pe plan sentimental. Totul se rezolvă cu calm. Este recomandat să acordați mai multă atenție relațiilor parteneriale, chiar dacă vă frământă destule probleme personale.

SCORPION

Deciziile din această săptămână vă pun pe gânduri. Sunteți pus în fața unei alegeri și vă este greu să spuneți ”da” și ”nu” în fața alternativelor. Aveți probleme de comunicare cu cei din jur și asta vă neliniștește. Dacă ați da dovadă de mai multă răbdare ar fi mai simplu.

Horoscop săptămânal octombrie 2020

SĂGETĂTOR

Astăzi vă aflați într-un moment favorabil din toate punctele de vedere și se pare că tot ce începeți în această săptămână are mari șanse de succes. Evenimentele care au loc în următoarea perioadă se desfășoară cu o rapiditate care vă uimește chiar și pe dumneavoastră.

CAPRICORN

Vă aflați într-un moment favorabil din toate punctele de vedere și se pare că tot ce începeți în această perioadă are mari șanse de succes. Nu vă strică să fiți prudent în ceea ce privește relațiile cu ceilalți, pentru că aveți tendința de a fi irascibil.

Horoscop săptămânal octombrie 2020

VĂRSĂTOR

În această perioadă familia ar trebui să fie pe primul plan. Petreceți mult timp în familie pentru că s-ar părea că în ultima vreme v-au cam dus dorul. Va trebui să petreceți câteva ore peste program. Vă deranjează că nu vă sunt apreciate meritele, dar nu veți rezolva nimic prin ceartă.

PEȘTI

Este posibil ca în această perioadă să legați relații noi și să obțineți promisiuni care se vor materializa în avantajul dumneavoastră. Trebuie să faceți neapărat o călătorie, un drum ceva mai lung, posibil chiar în străinătate, care vă cam lasă fără resurse financiare.

Alexandra Necsoiu
Alexandra Necsoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, alexandra.necsoiu@m.ro

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult

Horoscop noiembrie 2020
Horoscop noiembrie 2020
Cel mai nou articol Video:
Dr. Mihaela Chivu: soluții pentru bruxism