La ce sunt atenți bărbații în timpul sexului?

În urma unui sondaj s-a descoperit la ce sunt atenți bărbații în timpul sexului. Așadar, iată cinci lucruri de care să ții cont atunci când faci sex.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Nu toate femeile se simt confortabil în timpul sexului. Unele dintre ele uită să se bucure de momentul alături de partener și sunt preocupate mai degrabă de aspecte ca ”Oare mă place?”, ”Oare arăt bine pentru el?”, ”Dacă observă că am celulită?” etc. Bărbaților puțin le pasă de aceste aspecte sau dacă ție ți se pare că sânii tăi sunt inegali. Află la ce sunt atenți bărbații în timpul sexului?

În general, bărbații trec repede peste faptul că n-ai manichiura proaspăt făcută, că ai colăcei pe abdomen sau celulită, ci se concentrează pe imaginea de ansamblu. Vor să știe că ești excitată, că te bucuri de moment, că există conexiune între voi, dar mai ales că ești relaxată în prezența lui și că te simți bine tu cu tine. În urma unui sondaj s-au descoperit cinci aspecte pe care reprezentanții sexului tare le consideră importante în timpul sexului.

La ce sunt atenți bărbații în timpul sexului?

Bărbații țin cont dacă iei sau nu inițiativa în dormitor. Vrea să vadă că ești entuziasmată să-ți petreci noaptea cu el, iar această ”muncă în echipă” vă poate ajuta să aveți parte de o seară memorabilă.

Un alt aspect de care sunt complet cuceriți este modul în care te miști în pat, printre așternuturi. Trebuie să-l surprinzi cu mișcări senzuale, pline de pasiune, senzuale și cu siguranță îl vei face să-și piardă complet mințile. Sărută-l delicat, șoptește-i ceva la ureche sau lasă-l să te audă cum gemi și vei primi puncte bonus pentru toate aceste activități.

Nu uita că în timpul sexului foarte important este contactul vizual cu partenerul. Astfel îi arăți că ești prezentă și interesată de el, de trupul lui și mai ales de actul sexual în sine. Faptul că te uiți pe pereți sau la tavan nu arată altceva decât că te-ai plictisit.

Dacă te întrebi la ce sunt atenți bărbații în timpul sexului, află că respirația joacă și ea un rol extrem de important, mai ales că acesta este un detaliu care dă de gol cât ești de excitată. Astfel, partenerul este convins de plăcerea pe care ți-o oferă. Reprezentanţii sexului tare observă dacă porţi lenjerie intimă provocatoare. Nu e de negjijat nici dacă te-ai epilat sau nu. Totuşi, o piele proaspăt epilată se cere mângâiată! Acest minim efort le dă bărbaţilor de înteles că eşti dornică de sex.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult