Ce fel de femeie n-ar putea rezista niciodată într-o relație în funcție de zodia partenerului

  • Publicat:
Ce fel de femeie n-ar putea rezista niciodată într-o relație în funcție de zodia partenerului
Sursa foto: shutterstock

Indiferent de natura bărbatului, va exista mereu acea femeie lângă care nu va putea trăi. Iată despre ce este vorba! 

Lângă ce tip de femeie n-ar putea rezista, în funcție de zodia lui

Bărbatul Berbec

Nativul născut în semnul Berbecului va avea mereu nevoie de cineva care să îl stimuleze, să îl provoace. Nu va rezista astfel niciodată alături de o femeie prea moale sau căreia îi e teamă să vorbească, să își exprime punctul de vedere.

Bărbatul Taur

Taurul adoră stabilitatea și certitudinea. Pentru e va fi o corvoadă să trăiască alături de o parteneră spontană, care iubește adrenalina, aventura, schimbarea.

Bărbatul Gemeni

Nativul născut în semnul Gemenilor nu va putea conviețui niciodată cu o persoană tăcută, ternă, antisocială. Așadar, dacă nu îți stă în fire să îi vorbești sau să îl stimulezi la nivel mental, stai departe de acesta!

Bărbatul Rac

Racul nu va putea face casă bună niciodată cu o femeie lipsită de sensibilitate. Dacă ești dură, îl critici frecvent sau cicălești, va fugi cât îl vor ține picioarele de tine.

Citește și: Top 5 zodii nepăsătoare, indiferente: pot fi reci ca gheața!

Bărbatul Leu

Leul nu suportă să fie ignorat, tratat cu răceală sau ținut la distanță. Obișnuit cu femeile ce îi cad la picioare datorită șarmului și farmecului aparte, o va alege întotdeauna pe aceea care îl va aprecia și-l va considera cel mai bun.

Bărbatul Fecioara

Dacă nu ții la curățenia casei, la igiena personală sau la felul în care ieși în lume, bărbatul născut în Fecioara nu te alege în viața sa. Riguros până peste măsură, nu suportă dezordinea și nici femeia neîngrijită.

Bărbatul Balanță

Nativul născut în semnul Balanței adoră liniștea și armonia. În casă, în suflet, în viață. Nu ar putea rezista niciodată lângă o femeie conflictuală sau mult prea cicălitoare.

Citește și: Zodiile certărețe vs cele pacifiste: află cum poți câștiga într-un conflict în funcție de zodie

Bărbatul Scorpion

Vrei să îndepărtezi definitiv un bărbat Scorpion de tine? Ascunde-i lucruri, minte-l! Și te va lăsa el fără doar și poate!

Citește și: 4 zodii care nu suportă sub nicio formă minciuna: cu ele nu e cale de întoarcere!

Bărbatul Săgetător

Săgetătorul este aventurier, îi place să riște, dar și să câștige! Nu va suporta niciodată lângă el o femeie temătoare, una care nu iese din zona sa de confort.

Bărbatul Capricorn

Nativul născut în semnul Capricornului nu va putea sta niciodată alături de o femeie care nu are resursele sale proprii, care nu muncește, nu se autodepășește.

Bărbatul Vărsător

Bărbatul născut în semnul Vărsătorului este permisiv, îngăduitor și acceptă multe, dar nu va rezista niciodată alături de o femeie fără prea multă materie cenușie. Pe el trebuie să îl provoci!

Citește și: Cele mai deștepte zodii, potrivit astrologilor

Bărbatul Pești

Peștii nu suportă femeile egoiste, femeie lipsite de empatie sau de spirit săritor. Dacă nu te vede ajutând bătrânii sau animalele, ei bine, bărbatul născut în semnul Peștilor nu va sta prea mult în preajma ta.

Sursă: Times Of India

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”