5 zodii pentru care sexul e mai important decât dragostea romantică: Berbecii pot fi extem de pasionali încă de la primul contact vizual!

  • Publicat:
5 zodii pentru care sexul e mai important decât dragostea romantică: Berbecii pot fi extem de pasionali încă de la primul contact vizual!
Foto: shutterstock

În timp ce pentru anumiți nativi, dragostea și sexul vin împreună, pentru alții una poate conta mai mult decât cealaltă. Astfel că atunci când vine vorba de relații, unele zodii pot înclina spre iubire și angajament, timp în care altele se pot simți atrase de ideea de aventură și flirt.

Iată care sunt semnele zodiacale care pot fi în mod natural orientate către plăcerea fizică!

Cele 5 zodii care adoră sexul, flirtul și întâlnirile pasagere

Berbec

Nativii născuți sub semnul Berbecului vor lăsa încă de la început de înțeles faptul că sexul joacă un rol extrem de important în relația de cuplu. Un simplu contact vizual, rostirea unui cuvânt îi pot trezi instinctele carnale Berbecului. Atenție, însă! Le este destul de greu să se abțină de la sex, chiar și atunci când sunt într-o relație serioasă. Astfel că atunci când au ocazia, s-ar prea putea să nu se abțină de la a fi infideli.

Vărsător

Nativii născuți în semnul Vărsătorului savurează sexul sub toate formele sale. Adoră să flirteze, să inițieze partidele în doi și să preia conducerea, atunci când este cazul. De obicei, când se simt atrași, nu ratează momentul și trec direct la fapte. Cu acești nativi vei ajunge mai repede decât crezi în pat.

Leu

Nativii născuți în Leu sunt, prin definiție, extrem de pasionali și intenși. Le place să pară impozanți, puternici în așternut, însă în secret adoră să schimbe locul cu partenera submisivă din când în când. Sexul este extrem de important pentru acești nativi, însă asta nu înseamnă că nu pot fi loiali într-o eventuală relație de cuplu.

Scorpion

Nativii născuți în Scorpion sunt cunoscuți pentru latura lor senzuală și jucăușă. Sexul este mai mult o necesitate pentru ei, astfel că s-ar putea să nu îi deranjeze relațiile pasagere sau aventurile de o noapte. Atunci când își va cunoaște „aleasa” însă, Scorpionul poate deveni extrem de loial. Atenție și aici, în schimb. Scorpionii au nevoie de partenere cu un libido la fel de crescut ca ei, altfel nu vor putea funcționa.

Săgetător

Nativii născuți în semnul Săgetătorului au nevoie de mult timp pentru a se angaja într-o relație serioasă. Astfel că se vor simți în elementul lor având relații de tip pasager sau aventuri. Sunt mereu dornici de a încerca ceva nou, iar acest aspect se aplică și-n cazul vieții intime. Adoră diversitatea și vor încerca tot soiul de experiențe de-a lungul vieții.

Sursa: timesofindia.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân