Cele mai bune zodii pentru întâlniri amoroase, zodiile care sunt parteneri excelenți

Fiecare zodie prezintă părți bune și mai puțin bune. Chiar dacă pare greu de crezut, semnul zodiacal al unei persoane poate spune multe despre ea.
  • Publicat:
Cele mai bune zodii pentru întâlniri amoroase, zodiile care sunt parteneri excelenți
Cu cine ar trebui să te întâlnești și cu cine nu în funcție de semnul zodiacal sursa foto: shutterstock

Cu toții avem defecte, dar cu toate acestea, în funcție de semnul zodiacal s-ar putea să întâlnim persoane mai puțin pe placul nostru, care să ofere o experiență negativă întâlnirilor noastre.

Avem parte de experiențe atât pozitive, cât și negative atunci când ieșim la întâlniri cu diferite semne zodiacale. Luând în considerare semnele solare, dar și semnele lui Venus, deoarece Venus ne ajută să ne exprimăm latura romantică, putem observa care dintre cele 12 zodii sunt considerate a fi parteneri excelenți și care sunt cei cu care s-ar putea să trăim experiențe mai puțin plăcute. Hai să descoperim  și să ne dăm seama dacă compatibilitatea dintre dragoste și cele 12 semne zodiacale este ridicată sau scăzută:

6 zodii cu care ar trebui să ieși la o întâlnire

Inevitabil, acest lucru ne-ar putea duce cu gândul la compatibilitate. În același timp, unele semne zodiacale sunt puțin mai ușor de înțeles și de implicat în viața noastră sentimentală.

1. zodia Leu

Întâlnirea cu un Leu este de obicei o experiență minunată pentru parteneri. Ca indivizi foarte loiali și dăruitori, acest semn zodiacal oferă totul atunci când vine vorba de relații.

Poate că singurul dezavantaj este că Leii pot deveni puțin posesivi dacă nu simt că efortul este returnat.

Cu toate acestea, o bună comunicare poate depăși aceste obstacole. Ca semn de foc, Leul poate fi îndrăzneț, creând un parteneriat interesant.

2. zodia Rac

Dacă sunteți în căutarea profunzimii emoționale, Racul este alegerea. În timp ce Racul tinde să se înțeleagă mai bine cu alte semne de apă, se potrivesc bine și cu semnele de pământ, cum ar fi Taurul sau Capricornul.

Racii sunt incredibili de empatici și în contact cu latura lor emoțională, iar aceștia reușesc să atragă oamenii într-un mod aparte. Cu ei, ești obligat să te simți înțeles și auzit.

3. zodia Scorpion

Scorpionii caută intimitate profundă cu cineva. Nu le place să se întâlnească doar pentru a se întâlni sau doar pentru distracție, ci vor conexiune.

Într-o lume în care s-ar putea să pară greu de găsit, Scorpionii oferă ce alții nu pot. De fapt, planeta lor conducătoare, Pluto, este asociată cu subconștientul lor, fâcandu-i mai profunzi în sentimente decât ai fi crezut inițial.

4. zodia Fecioară

La fel ca un Scorpion, Feciarele se vor angaja întotdeauna într-o relație serioasă. Și ei tânjesc la o legătură, dar o legătură cu un scop. Vor un partener cu care să împărtășească un obiectiv comun. De asemenea, Fecioarele sunt bune ascultătoare și vor fi atente la orice le spune partenerul lor.

5. zodia Capricorn

Capricornii sunt un alt semn zodiacal loial. Se conectează bine cu ceilalți la nivel emoțional și sunt mereu atenți. Ca semn de Pământ, ei prezintă echilibrul suprem, sunt ambițioși și dau dovadă de un parteneriat de invidiat. Sunt atenți la nevoile partenerului, iar asta doresc să primească și ei în schimb.

6. zodia Pești

Peștii îndrăgostiți sunt de nerecunoscut. Ei pot fi foarte plini de compasiune, dăruitori și de sprijin, ceea ce înseamnă că, practic, oferă relația perfectă. Compasiunea lor nu este o surpriză, deoarece planeta lor conducătoare este Neptun care este cunoscută pentru această trăsătură.

Cu alte cuvinte, întâlnirea cu această zodie înseamnă adesea că te simți înțeles și văzut.

6 zodii cu care nu ar trebui să ieși la o întâlnire

Oricare din cele 6 zodii cu care nu ar trebui să ieși la o întâlnire pot lucra oricând pentru a depăși orice trăsătură toxică la care ar putea fi predispuse. Hai să aruncăm o privire la cele mai slabe semne zodiacale din punct de vedere romantic.

1. zodia Taur

Taurul nu este neapărat un partener de care să fugi. Cu toate acestea, au o trăsătură toxică majoră și anume că urăsc să fie singuri. Ei vor ignora literalmente orice semn care indică că o relație nu merită sau nu mai funcționează, doar de dragul de a nu fi lăsați singuri.

2. zodia Vărsător

Vărsătorii oferă adesea întâlniri confuze. De obicei, cealaltă persoană chiar nu este sigură dacă un Vărsător este interesat sau nu. Acest lucru se reduce în principal la faptul că Vărsătorii au nevoie de timp pentru a se deschide. Cu sinceritate și curaj, Vărsătorii vor reuși să depășească acest obstacol incomod.

3. zodia Gemeni

Gemenii tind să se lupte cu propria lor persoană. Tind să intre în relații cu persoane nepotrivite, iar acest lucru poate duce la resentimente, făcând din acest semn zodiacal să nu fie tocmai cel mai bun partener în unele situații.

Marcați de planeta lor conducătoare, Mercur, Gemenii pot, de asemenea, să creeze o oarecare confuzie, deoarece sunt persoane deschse și cochete, care îi conduc pe alții în rătăcire.

4. zodia Săgetător

Oamenii născuți sub acest semn zodiacal au adevărate probleme de angajament. Problema cu angajamentul poate să apară din cauză că Scorpionii se plictisesc foarte repede și ușor. Iubesc experiențele noi, distracția, iar de cele mai multe ori ei nu cred că pot dispune de aceste lucruri dacă sunt dedicați unei singure persoane.

5. zodia Balanță

O balanță nu este neapărat un partener rău. De fapt, Balanțele sunt creaturi sociale care iubesc să fie în preajma altora, iar altora le place să fie în preajma lor. Cu toate acestea, pentru cineva care este mai degrabă o persoană de casă sau este nesigură, întâlnirea cu o Balanță se poate transforma rapid într-un coșmar.

6. zodia Berbec

Berbecii au un defect destul de mare când vine vorba de întâlniri: se miscă puțin prea repede. În foarte multe cazuri, aceștia se confruntă cu nepotriviri de caracter și multe altele. Berbecul iubește „noutatea”.

În același timp, planeta conducătoare a Berbecului este Marte, ceea ce îi face extrem de senzuali, energici și hotărâți. Berbecii pot fi parteneri grozavi în situații potrivite.

Surse: astrologyanswers.com, glam.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân