Sărbători în pandemie

Acest Crăciun va fi diferit! Iată ce activități de Sărbători în pandemie poți face acasă, în siguranță!
  • Publicat:
Sărbători în pandemie

Cu toții numărăm zilele până la sosirea anului 2021, gândindu-ne cu drag la zile mai bune, post-pandemice. Însă nu există niciun motiv să nu ne putem bucura și de ultimele zile din 2020 și de  Sărbători în pandemie. Iată ce putem face pentru a ne menține veseli și în spiritul Crăciunului!

Odată cu creșterea numărului de cazuri de coronavirus în toată lumea, Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) recomandă modificarea planurilor de vacanță pentru a evita mulțimile și călătoriile. Asta înseamnă că multe dintre lucrurile tipice pe care le-ați planifica înainte de 25 decembrie – cum ar fi o vizită la Mall pentru a-l vedea pe Moș Crăciun sau o petrecere mare cu prietenii și familia nu vor mai fi posibile. Dar nu vă temeți, a vă menține în siguranță nu înseamnă anularea sărbătorilor în sine. Aceste activități distractive și virtuale de Crăciun vor face ca întreaga familie să se simtă festivă în cel mai scurt timp. Bucurați-vă!

Planificați o noapte cu filme crăciunești

Pregătiți-vă floricelele de porumb, apelați-vă video cu prietenii și uitați-vă împreună la un film de Crăciun pentru o noapte de film virtuală perfectă.

Deveniți creativi

Este imposibil să nu găsiți idei de meșteșuguri de Crăciun pentru întreaga familie, pentru a-i menține pe micuți ocupați pe tot parcursul lunii decembrie – mai ales în acele zile foarte reci în care ieșitul afară nu este chiar o opțiune inteligentă. Planificați o întâlnire cu verișorii sau prietenii copilului, online. Alegeți un proiect potrivit vârstei sau două pe care să le facă cei mici și urmăriți cu atenție. La final, rugați-i pe fiecare în parte să își prezinte capodopera.

Organizați o petrecere virtuală de Crăciun

Întâlnirile mari de sărbători sunt descurajate pe fondul pandemiei, dar nu există niciun motiv pentru care să nu putem face petreceri fastuoase, online! Putem sărbători cu cei dragi această sărbătoare minunată, într-un spațiu extrem de sigur – spațiul virtual. Planificați un cocktail special pentru adulți, aprovizionați-vă cu ciocolată caldă pentru copii și dați drumul la melodiile preferate de sărbători. Puteți să-i țineți pe cei mici ocupați punându-i să decoreze prăjituri.

Și nu uitați să planificați un schimb virtual de cadouri Secret Santa înainte de marele eveniment, astfel încât toată lumea să își desfacă cadourile împreună!

Pregătiți-vă pentru seara jocurilor de familie

Adunați-i pe toți cei dragi și apropiați pe Zoom pentru o noapte de joc tematică de sărbători, completată cu premii. Câștigătorul primește un premiu special de vacanță (un pachet cu bunătăți specifice, un album cu melodii tematice sau un film)!

Organizați o petrecere cu măști caraghioase de Crăciun

Ați auzit de pulovere caraghioase de Crăciun, dar măștile caraghioase de Crăciun sunt ultima tendință a anului 2020. Strângeți-vă materialele de artă de care aveți nevoie – cu cât mai mult sclipici, cu atât mai bine, evident – intrați într-un apel video cu aproapiații și lăsați creativitatea să curgă. Planificați un spectacol de modă când toată lumea termină creația. Cea mai urâtă mască poate câștiga un premiu!

Relaxați-vă și oferiți

Sezonul sărbătorilor nu este doar pentru a primi, ci pentru a oferi. Relaxați-vă și amintiți-vă toate lucrurile frumoase petrecute în anul care urmează să treacă. Internetul, spre exemplu, poate fi cel mai frumos cadou al anului, deoarece ne-a permis să fim unul lângă altul, chiar și de la mare depărtare. Oferiți-le celor din jurul vostru căldură și recunoștință – asta este tot ceea ce contează!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân